![]() |
| |||||||
| Registrovat | Site Spy | Seznam členů | Darování | Hledat | Dnešní příspěvky | Označit témata jako přečtená | Pravidla fóra |
|
![]() |
| | Thread Nástroje |
|
| |||
| |||
| Já jsem hledal nějaké wifi tak něco můžu mít notefy se mi zvuk, když se připojí k un encriped sítě. |
|
| |||
| |||
| Potřebujete něco, co nikdy spojí do jednoho!
__________________ Myslím, že jsem podpisem, proto jsem existují! Věřím, že vyšší je má mě jako podpis ... |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Windows nikdy neměli připojení do sítě, aniž by vám to říkal. Trvá na tom, zda je tato forma vám připojení ručně nebo nastavením na autoconnect na konkrétní SSID. Mohl byste upřesnit?
"Miloval jsem na P182 tolik, že při mé manželky byl systém všech hlučných a potřebné nejrůznější čištění, koupil jsem jí jeden. Potom, když jsem chtěla kočku jsem koupil P182. K P182 není kočka sama o sobě, ale je to stále vynikající koupit. " Můj systém: 日夏子
|
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Vzhledem k tomu, že již bylo řečeno, bude automaticky připojit pouze, pokud jste to řekl, a to dokonce i poté stále varuje vás, co dělá své.
|
| |||
| |||
| Citace:
__________________ Myslím, že jsem podpisem, proto jsem existují! Věřím, že vyšší je má mě jako podpis ... |
|
| |||
| |||
| válet se. Udělal jsem stejný, když jsem poprvé viděl a ještě pokusí rozmáčknout to někdy i dnes
__________________ serverguy |
![]() |
|
| Záložky |
Podobná témata | ||||
| Nitka | Thread Začátečnickou | Fórum | Odpovědi | Poslední příspěvek |
| Potřebuji pomoc s mým Wifi a Naše Notebooky prosím | spanielsaregreen | Sítě, Modemy & VoIP | 9 | 5. Srpna 2009 15:42 |
| Vista 64 Bit WiFi Ovladače | CodeFreakC | Sítě, Modemy & VoIP | 1 | 20. duben 2009 04:44 |
| Nápověda ADSL2 Wifi Problémy | Zag | Sítě, Modemy & VoIP | 2 | 14. dubna 2009 02:35 |
| USB WiFi problém | JamesAOK | Sítě, Modemy & VoIP | 4 | 5. dubna 2009 06:52 |
| Potřebujete pomoc s Wifi připojení | geokie | Sítě, Modemy & VoIP | 5 | 26. října 2008 05:19 |
| Thread Nástroje | |
| |