![]() |
|
| |||
| |||
| Ψάχνω για κάποια πράγματα με το wifi κάτι που μπορώ να έχω notefy μου με έναν ήχο όταν συνδέεται με ένα un encriped δίκτυο. |
|
| |||
| |||
| Χρειάζεσαι κάτι που ποτέ δεν συνδέεται με ένα!
__________________ Νομίζω ότι είμαι μια υπογραφή, ως εκ τούτου, υπάρχει! Πιστεύω ότι έχει υψηλότερη μου ως υπογραφή ... |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Τα Windows θα πρέπει να μην συνδεθεί με ένα δίκτυο, χωρίς αυτό να σας πω. Αν αυτό θα έχει τη μορφή που συνδέει το χέρι σας ή με τη ρύθμιση αυτή για να autoconnect με ένα συγκεκριμένο SSID. Θα μπορούσατε να διευκρινιστεί;
"Αγαπούσα τον P182 τόσο πολύ που, όταν η γυναίκα μου και το σύστημα είχε όλα τα θορυβώδη και τα οποία είναι απαραίτητα όλα τα είδη καθαρισμού, έχω αγοράσει το ένα. Έπειτα, όταν ήθελα μια γάτα, εγώ αγόρασα ένα P182. Το P182 δεν είναι από μόνη της μια γάτα, αλλά εξακολουθεί να είναι μια εξαιρετική αγορά. " Το σύστημά μου: 日夏子
|
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Όπως είπαν οι άλλοι, θα συνδέεται αυτόματα μόνο εφόσον έχετε πει ότι ακόμα και τότε, εξακολουθεί να σας προειδοποιεί τι κάνει.
|
| |||
| |||
| Απόσπασμα:
__________________ Νομίζω ότι είμαι μια υπογραφή, ως εκ τούτου, υπάρχει! Πιστεύω ότι έχει υψηλότερη μου ως υπογραφή ... |
|
| |||
| |||
| Απόσπασμα:
__________________ serverguy |
![]() |
|
| Σελιδοδείκτες |
Παρόμοια νήματα | ||||
| Νήμα | Thread Starter | Φόρουμ | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
| Χρειάζομαι βοήθεια με Wifi μου και μας Laptops Παρακαλώ | spanielsaregreen | Δικτύωση, Μόντεμ & VoIP | 9 | 5 Αυγ 2009 15:42 |
| Vista 64 Bit WiFi Οδηγοί | CodeFreakC | Δικτύωση, Μόντεμ & VoIP | 1 | 20 Απρ 2009 04:44 |
| Βοήθεια ADSL2 Wifi Προβλήματα | Zag | Δικτύωση, Μόντεμ & VoIP | 2 | 14 Απρ 2009 02:35 |
| WiFi USB πρόβλημα | JamesAOK | Δικτύωση, Μόντεμ & VoIP | 4 | 5 Απρ 2009 06:52 |
| Χρειάζεστε βοήθεια με σύνδεση Wifi | geokie | Δικτύωση, Μόντεμ & VoIP | 5 | 26 Οκτ 2008 05:19 |
| Εργαλεία Θέματος | |
| |