![]() |
| |||||||
| Registruotis | Svetainės spy | Narių sąrašas | Donate | Ieškoti | Šiandien Žinutės | Pažymėti forumus kaip skaitytus | Forumo taisyklės |
|
![]() |
| | Temos įrankiai |
|
| |||
| |||
| I am looking for kai WiFi Daiktai su kažkuo galiu turėti notefy man garsas kai ji prisijungia prie JT encriped tinklą. |
|
| |||
| |||
| Jums reikia ko nors, kad niekada sujungia į vieną!
__________________ Manau, kad esu parašas, todėl aš naujas! Manau, didesnė yra jau man, kaip parašas ... |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Windows niekada prijungti prie tinklo be jūsų pasakoja ji. Ar tai trunka apie jus forma prisijungti rankiniu būdu arba nustatyti ją AutoConnect į konkrečias SSID. Ar galėtumėte paaiškinti?
"Man patiko P182 tiek daug, kad, kai mano žmona sistemą visų triukšmo ir reikalingi visų rūšių valymo, aš ją įsigijo viena. Tada, kai aš norėjau katės, nusipirkau P182. P182 ne katė per se, bet vis dar puikiai pirkti. " Mano sistema: 日夏子
|
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Kaip kiti sako, tai bus tik automatiškai prisijungti, jei turite papasakoti apie tai, kad net ir tada jis vis perspėja, ką jos daro.
|
| |||
| |||
| Citata:
__________________ Manau, kad esu parašas, todėl aš naujas! Manau, didesnė yra jau man, kaip parašas ... |
|
| |||
| |||
| Citata:
__________________ serverguy |
![]() |
|
| Bookmarks |
Panašios Temos | ||||
| Siūlas | Thread Starter | Forumas | Atsakymai | Last Post |
| Man reikia pagalbos su Wifi ir Mano Mūsų Nešiojamieji Prašom | spanielsaregreen | Networking, Modems & VoIP | 9 | 5 rugpjūtis 2009 15:42 |
| Vista "64 bitų" WiFi Vairuotojai | CodeFreakC | Networking, Modems & VoIP | 1 | Balandis 20, 2009 04:44 |
| Pagalba ADSL2 Wifi problemos | Zag | Networking, Modems & VoIP | 2 | Balandis 14, 2009 02:35 |
| USB WiFi problema | JamesAOK | Networking, Modems & VoIP | 4 | 5 balandis 2009 06:52 |
| Reikia pagalbos su Wifi prisijungti | geokie | Networking, Modems & VoIP | 5 | 26 spalis 2008 05:19 |
| Temos įrankiai | |
| |