![]() |
| |||||||
| Registrovať | Site Spy | Zoznam členov | Darovanie | Hľadať | Dnešné príspevky | Označiť témy ako prečítané | Pravidlá fóra |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| Ja som hľadal nejaké wifi tak niečo môžem mať notefy sa mi zvuk, keď sa pripoja k un encriped siete. |
|
| |||
| |||
| Potrebujete niečo, čo nikdy spojí do jedného!
__________________ Myslím, že som podpisom, preto som existujú! Verím, že vyššie je má ma ako podpis ... |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Windows nikdy nemali pripojenie do siete bez toho, aby vám to říkal. Trvá na tom, či je táto forma vám pripojenie manuálne alebo nastavením na autoconnect na konkrétny SSID. Mohli by ste objasniť?
"Miloval som na P182 toľko, že pri mojej manželky bol systém všetkých hlučných a potrebné najrôznejšie čistenie, kúpil som jej jeden. Potom, keď som chcela mačku jsem koupil P182. K P182 nie je mačka sama o sebe, ale je to stále vynikajúca kúpiť. " Môj systém: 日夏子
|
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Vzhľadom k tomu, že už bolo povedané, bude automaticky pripojiť iba, ak ste to povedal, a to dokonca aj potom stále varuje vás, čo robí svoje.
|
| |||
| |||
| Citácia:
__________________ Myslím, že som podpisom, preto som existujú! Verím, že vyššie je má ma ako podpis ... |
|
| |||
| |||
| válet sa. Urobil som rovnaký, keď som prvýkrát videl a ešte pokúsi rozmáčknout to niekedy aj dnes
__________________ serverguy |
![]() |
|
| Záložky |
Podobné témy | ||||
| Nitka | Thread Odľahčenú | Fórum | Odpovede | Posledný príspevok |
| Potrebujem pomoc s mojím Wifi a Naša Notebooky prosím | spanielsaregreen | Siete, Modemy & VoIP | 9 | 5. augusta 2009 15:42 |
| Vista 64 Bit WiFi Ovládače | CodeFreakC | Siete, Modemy & VoIP | 1 | 20. apríl 2009 04:44 |
| Pomoc ADSL2 Wifi Problémy | Zag | Siete, Modemy & VoIP | 2 | 14. apríla 2009 02:35 |
| USB WiFi problém | JamesAOK | Siete, Modemy & VoIP | 4 | 5. apríla 2009 06:52 |
| Potrebujete pomoc s Wifi pripojenie | geokie | Siete, Modemy & VoIP | 5 | 26. októbra 2008 05:19 |
| Thread Tools | |
| |