![]() |
| |||||||
| Реєстрація | Сайт Spy | Список | Пожертвування | Пошук | Сьогоднішні повідомлення | Відзначити форуми читати | Правила форуму |
|
![]() |
| | Різьба Інструменти |
|
| |||
| |||
| Я шукаю для деяких WiFi-то речі я можу notefy мене звук, коли він підключається до ООН encriped мережі. |
|
| |||
| |||
| Потрібно щось ніколи підключається до одного!
__________________ Я думаю, що я підписи, отже, я існую! Я вважаю, що вища істота мені підпис ... |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Windows не повинні з'єднуватися з мережею без вас кажу їй. Чи є це приймає форму Ви підключаєтеся вручну або встановивши її на AutoConnect до певного SSID. Не могли б ви уточнити?
"Я любив P182 настільки, що, коли система моєї дружини всі галасливі і потребують всі види прибирання, я купив їй одній. Потім, коли я хотіла кішку, я купив P182. P182 це не кіт, як такої, але він все ще відмінний купити ". Моя система: 日夏子
|
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Як уже зазначалося, вона буде автоматично підключатися тільки якщо ви сказали їй, і навіть тоді він ще попереджає, що ви робите свою.
|
| |||
| |||
| Цитата:
__________________ Я думаю, що я підписи, отже, я існую! Я вважаю, що вища істота мені підпис ... |
|
| |||
| |||
| ха-ха-ха. Я зробив те ж саме, коли я вперше побачив її і все ще намагаються хлюпать іноді навіть зараз
__________________ serverguy |
![]() |
|
| Закладки |
Аналогічні нитки | ||||
| Нитка | Різьба для початківців | Форум | Відповіді | Останнє повідомлення |
| Мені потрібна допомога з облікової Wifi і наших ноутбуків будь ласка | spanielsaregreen | Мережа, Модеми & VoIP | 9 | 5 серпня 2009 15:42 |
| Vista 64 Bit WiFi Драйвери | CodeFreakC | Мережа, Модеми & VoIP | 1 | 20 квітня 2009 04:44 |
| Допомога ADSL2 Wifi Проблеми | Заг | Мережа, Модеми & VoIP | 2 | 14 квітня 2009 02:35 |
| USB WiFi проблема | JamesAOK | Мережа, Модеми & VoIP | 4 | 5 квітня 2009 06:52 |
| Потрібна допомога з підключенням Wi-Fi | geokie | Мережа, Модеми & VoIP | 5 | 26 жовтня 2008 05:19 |
| Різьба Інструменти | |
| |