![]() |
| |||||||
| Регистрация | Карта Spy | Държава Списък | Дарения | Търся | Днешната Постове | Марк Форуми Прочети | Форум Правила |
|
![]() |
| | Нишка Инструменти |
|
| |||
| |||
| Ей I wasn't наистина сте сигурни къде след това, но аз имам един въпрос относно BAT programming.If ви чудех защо искам OT знаете за BAT му, само защото аз съм любопитен .. ОК, ако мога да пиша нищо в Прилеп I usallt започнем с това: @ ECHO разстояние CLS Има толкова много, дори нали? На компютъра ми всеки път, когато се опитате да изпълните BAT пиша скрипт, който сам Той казва, че тя е сблъска с нелегалната работа и трябва да се затвори. Всеки знае за това? Аз също съм се опитват да научат Python в този момент и доказва много лесно ... antone, който все още има някакви съвети за BAT моля пост ги тук Thanls! |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Малко по малко от основния инфо тук може да помогне
|
| Маркери |
Подобни Конци | ||||
| Нишка | Нишка Начално | Форум | Отговори | Последно мнение |
| Кажи нещо за поста преди твоя | Mike0001 | Изключено Тема Дискусия | 35 | 25 ноември 2008 15:54 |
| Пост * * | gaza14 | Общи Хардуер Чат | 2 | 21 Март 2008 15:35 |
| Първи пост | Kailash1909 | Представете Yourself Тук | 3 | 8 Декември 2007 11:00 |
| Ще ви кажа още Crysis е 2рият farcry ако wasn't направени от един и същи хора? | cheesepuff | PC & конзолата Gaming | 6 | 21 ноември 2007 20:35 |
| Не съм сигурен къде да изпратите този | ken979 | Общи Софтуер Чат | 3 | 28 Авг 2007 10:20 |
| Нишка Инструменти | |
| |