![]() |
| |||||||
| Registrovat | Site Spy | Seznam členů | Darování | Hledat | Dnešní příspěvky | Označit témata jako přečtená | Pravidla fóra |
|
![]() |
| | Thread Nástroje |
|
| |||
| |||
| Ahoj I wasn't opravdu jisti, kam tento post, ale mám pochybnosti o BAT programming.If váš divil, proč chci ot vědět o jeho BAT prostě proto, že jsem zvědavá .. OK, byl-li jsem napsat něco v BAT I usallt začít s tímto: @ echo off cls Je to daleko ještě v pořádku? Na mém počítači pokaždé, když zkusím spustit BAT skript, že jsem to napsat sám říká, že došlo k nezákonné činnosti, a má to blízko. Každý, kdo o tom víš? I já jsem se snaží učit python v okamžiku, a to je hodně snadnější prokazující ... stále antone, kdo má nějakou radu, prosím o BAT post 'em zde Thanls! |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| A little bit základní info tady by mohly pomoci
|
| Záložky |
Podobná témata | ||||
| Nitka | Thread Začátečnickou | Fórum | Odpovědi | Poslední příspěvek |
| Řekni mi něco o post než Vy | Mike0001 | Vypnout Téma diskuze | 35 | 25. listopadu 2008 15:54 |
| * Pošta * | gaza14 | Obecné Hardware Chat | 2 | 21. březen 2008 15:35 |
| První příspěvek | Kailash1909 | Představte Yourself Zde | 3 | 8. Prosinec 2007 11:00 |
| Mohl byste ještě říci, Crysis je 2. farcry pokud to wasn't provádí stejné lidi? | cheesepuff | PC a herní konzole | 6 | 21. listopadu 2007 20:35 |
| Nejste si jisti, kam se po této | ken979 | Obecné Software Chat | 3 | 28 srpen 2007 10:20 |
| Thread Nástroje | |
| |