![]() |
| |||||||
|
![]() |
| | Εργαλεία Θέματος |
|
| |||
| |||
| Hey I wasn't σίγουρος πού πραγματικά αυτό το post αλλά έχω μια ερώτηση σχετικά με τις ΒΔΤ programming.If σας αναρωτιέστε γιατί θέλω ot γνωρίζετε για τις βέλτιστες διαθέσιμες τεχνικές, μόνο και μόνο επειδή είμαι περίεργος .. Εντάξει, αν μου ήταν να γράψω κάτι στο BAT Ι usallt ξεκινήσω με αυτό: @ echo off CLS Είναι ακόμη πολύ σωστά; Με τον υπολογιστή μου κάθε φορά που προσπαθείτε να εκτελέσετε μια δέσμη ενεργειών ΒΔΤ που γράφω εγώ ο ίδιος λέει ότι αυτό αντιμετώπισε την παράνομη πράξη και πρέπει να κλείσει. Όποιος ξέρει γι αυτό; Επίσης, προσπαθώ να μάθετε python αυτή τη στιγμή και thats αποδεικνύεται πολύ πιο εύκολο ... antone που εξακολουθεί να έχει οποιαδήποτε συμβουλή σχετικά με τις ΒΔΤ παρακαλούμε υστέρων 'em εδώ Thanls!! |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| A little bit του βασικού info εδώ θα μπορούσαν να βοηθήσουν
|
| Σελιδοδείκτες |
Παρόμοια νήματα | ||||
| Νήμα | Thread Starter | Φόρουμ | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
| Πες κάτι για τη θέση πριν από τα δικά σας | Mike0001 | Off Topic Συζήτηση | 35 | 25 Νοε 2008 15:54 |
| * Θέση * | gaza14 | Γενική Συζήτηση Hardware | 2 | 21 Μαρ 2008 15:35 |
| Πρώτη θέση | Kailash1909 | Καθιέρωση Yourself Εδώ | 3 | 8 Δεκ. 2007 11:00 |
| Θα σας πω ακόμη Crysis είναι η 2η farcry αν wasn't πραγματοποιούνται από τα ίδια άτομα; | cheesepuff | PC & Console Gaming | 6 | 21 Νοε 2007 20:35 |
| Δεν είστε σίγουροι για την περίπτωση που μετά την παρούσα | ken979 | Γενικά Λογισμικό Chat | 3 | 28 Αυγ 2007 10:20 |
| Εργαλεία Θέματος | |
| |