![]() |
| |||||||
| Registracija | Mapa Spy | Member List | Donacije | Pretraživanje | Today's Posts | Označi Sve Forume Kao Pročitane | Forum Rules |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| Hej JA stvarno nije siguran gdje ovaj post, ali imam pitanje o BAT programming.If Vaše pitate zašto sam ot želite znati o BAT svojih samo zato sam znatiželjan .. OK, ako mi je išta pisati u BAT usallt sam početi s ovim: @ echo off CLS Da li je to puno pa zar ne? Na moj računalo svaki put kad pokušam pokrenuti BAT script napisati da sam ja Ona kaže da je naišao na nezakonite operacije i mora se zatvoriti. Svatko zna za to? Ja sam pokušavajući naučiti piton u trenutku koji se dokazuje i puno lakše ... još uvijek antone koja ima neke savjete o BAT ugoditi pošta 'em ovdje Thanls! |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Malo osnovnih informacija ovdje mogu pomoći
|
| Bookmarks |
Slične teme | ||||
| Nit | Temu Započeo | Forum | Odgovori | Zadnji Post |
| Reci nešto o post prije yours | Mike0001 | Off Topic Discussion | 35 | 25. studeni 2008 15:54 |
| Pošta * * | gaza14 | General Hardware Chat | 2 | 21. ožujak 2008 15:35 |
| Prvi post | Kailash1909 | Uvesti Yourself Ovdje | 3 | 8. prosinac 2007 11:00 |
| Želite li još uvijek reći Crysis je 2. farcry ako to nije napravljena od istih ljudi? | cheesepuff | PC & konzole Igre | 6 | 21. studeni 2007 20:35 |
| Niste sigurni gdje da ovaj post | ken979 | Općenito Software Chat | 3 | 28. kolovoz 2007 10:20 |
| Thread Tools | |
| |