![]() |
| |||||||
| Registruotis | Svetainės spy | Narių sąrašas | Donate | Ieškoti | Šiandien Žinutės | Pažymėti forumus kaip skaitytus | Forumo taisyklės |
|
![]() |
| | Temos įrankiai |
|
| |||
| |||
| Hey I wasnt tikrai tikrai, kai daryti po šio, bet aš apie GPGB programming.If savo įdomu, kodėl aš noriu ot žinoti apie GPGB jos tik todėl, kad man smalsu .. klausimą Gerai, jei aš parašyti ką nors BAT aš usallt pradėti šios: @ echo off PDS Ar tai labai netgi gerai? Mano kompiuteryje, kiekvieną kartą bandau paleisti GPGB scenarijų, kad aš rašau sau Jis sako, kad jis susidūrė su nelegalia veikla ir turi būti uždaryti. Kas nors žino apie tai? Aš taip pat mėginu išmokti python metu ir thats įrodančius daug lengviau ... dar antone kas nors apie GPGB Prašome rašyti 'em čia patarimo Thanls! |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Šiek tiek pagrindinės info čia galėtų padėti
|
| Bookmarks |
Panašios Temos | ||||
| Siūlas | Thread Starter | Forumas | Atsakymai | Last Post |
| Pasakyk ką nors prieš tavo žinutę | Mike0001 | Off Topic Discussion | 35 | Lapkritis 25, 2008 15:54 |
| * Skelbti * | gaza14 | General Hardware Chat | 2 | Kovas 21, 2008 15:35 |
| First post | Kailash1909 | Introduce yourself here | 3 | 8 gruodis 2007 11:00 |
| Ar Jūs vis dar pasakyti, Crysis yra 2. farcry jei wasnt kurį tie patys žmonės? | cheesepuff | PC & konsolės Žaidimai | 6 | Lapkritis 21, 2007 20:35 |
| Nežinote, kur po šio | ken979 | BENDROJI PROGRAMINĖS ĮRANGOS Pokalbiai | 3 | Rugpjūtis 28, 2007 10:20 |
| Temos įrankiai | |
| |