![]() |
| |||||||
| Регистрација | Мапа Спы | Мембер Лист | Донације | Претраживање | Тодаы'с Постс | Означи Све Форум Као Прочитани | Форум Рулес |
|
![]() |
| | Тхреад Тоолс |
|
| |||
| |||
| Хеј ЈА стварно није сигуран где овај пост, али имам питање о БАТ программинг.Иф Ваше питате зашто сам от желите знати о БАТ својих само зато сам знатижељан .. ОК, ако ми је било што пише у БАТ усаллт сам почети са овим: @ Ецхо офф ЦЛС Да ли је то пуно па зар не? На мој рачунар сваки пут кад покушам покренути БАТ сцрипт написати да сам ја Она каже да је наишао на незаконите операције и мора да се затвори. Свако зна за то? Ја сам покушавајући научити питона у тренутку који се доказује и много лакше ... још увек антон која има неке савете о БАТ угодити фаст 'ем овде Тханлс! |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Мало основних информација овде могу помоћи
|
| Боокмаркс |
Сличне теме | ||||
| Нит | Тему започео | Форум | Одговори | Задњи Пост |
| Реци нешто о пост пре ыоурс | Мике0001 | Офф Топиц Дисцуссион | 35 | 25 новембар 2008 15:54 |
| Фаст * * | газа14 | Генерал Хардуаре Цхат | 2 | 21 март 2008 15:35 |
| Први пост | Каиласх1909 | Увести Ыоурселф Овде | 3 | 8 децембар 2007 11:00 |
| Желите ли још увек рећи Црысис је 2. фарцры ако то није направљена од истих људи? | цхеесепуфф | ПЦ & конзоле Игре | 6 | 21 новембар 2007 20:35 |
| Нисте сигурни где да овај пост | кен979 | Уопштено Софтуаре Цхат | 3 | 28 аугуст 2007 10:20 |
| Тхреад Тоолс | |
| |