![]() |
| |||||||
| Регистрация | Карта Spy | Държава Списък | Дарения | Търся | Днешната Постове | Марк Форуми Прочети | Форум Правила |
|
![]() |
| | Нишка Инструменти |
|
| |||
| |||
| HI всички Аз съм Newbie затова моля да ме уведомите, ако публикувам в грешния форум. Аз наскоро се премества в Австралия от Великобритания и са опит за достъп до онлайн streming съдържание от сайта на Би Би Си на храните www.bbc.co.uk / храна. За съжаление на BBC наскоро взел decsion да се позволи тяхното съдържание, за да се виждат само от хора в Обединеното кралство (странно решение като отчитат, че въпреки това те не искат доказателства, че сте лиценз такса платеца) Има много скриете вашия IP progrqammes на пазара, които ви позволяват да изглежда така, като че ли са в Обединеното кралство от маршрута Ви чрез Великобритания server.I съм използвайки пробен вариант на Ninjasurfing, но аз съм все още блокирани от гледане на някоя от видеоклипове, Дали някой има някакви идеи защо това би могло да бъде. Надявам се, че не смятат, че това хакерство, аз съм се опитва да се огъват на правилата този на всички ... |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Това е вероятно някои затъмнявате авторското издава от beeb австралийско двуутробнтно.
|
| Маркери |
Подобни Конци | ||||
| Нишка | Нишка Начално | Форум | Отговори | Последно мнение |
| How Do You Скрий Компютърни мониторинг софтуер? | Dynomight44 | Вирус, шпионски софтуер & Сигурност | 7 | 16-ти ноември, 2009 година 15:57 |
| MS Access 2003 Скрий / Направете невидими за подбор | Arvind Kushwaha | Офис Suites & Приложения | 0 | 4 юни 2009 14:35 |
| Скрий Моят ПР програма проблем | ken1 | Общи Софтуер Чат | 7 | 26 май 2008 г. 05:56 |
| Скрий моя рециклиране Бен? | pete21 | Windows операционни системи | 7 | 25 май 2008 г. 18:39 |
| Скрийте или покажете | muay | Windows операционни системи | 2 | 14 Jan 2008 19:10 |
| Нишка Инструменти | |
| |