![]() |
| |||||||
| Registrovat | Site Spy | Seznam členů | Darování | Hledat | Dnešní příspěvky | Označit témata jako přečtená | Pravidla fóra |
|
![]() |
| | Thread Nástroje |
|
| |||
| |||
| Hi all, Jsem nováček, tak se prosím dejte mi vědět, jestli jsem post na špatném fóru. Nedávno jsem se přestěhovala do Austrálie z Velké Británie a byly snaží získat přístup k online obsahu streming z internetových stránek BBC potravin www.bbc.co.uk / potraviny. Bohužel BBC nedávno přijala decsion umožnit jejich obsah pouze prohlížet lidé ve Velké Británii (a podivné rozhodnutí za to, že však nelze klást za důkaz, že jste licenční poplatek plátce) Existuje mnoho skrýt ip progrqammes na trhu, které vám umožňují vypadat jako když jste ve Spojeném království, které vám směrování přes UK server.I am používáte zkušební verzi Ninjasurfing, ale jsem stále zablokovány od sledovali některou z videa, nemá někdo mít jakékoliv nápady, proč by to mohlo být. Doufám, že nebudete považovat tento hackování, Snažím se ohýbat pravidla, to je vše ... |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Je to zřejmě nějaké obskurní autorské právo vydávat od beeb Wombat.
|
| Záložky |
Podobná témata | ||||
| Nitka | Thread Začátečnickou | Fórum | Odpovědi | Poslední příspěvek |
| How Do You Hide počítače software pro sledování? | Dynomight44 | Virus, spyware a bezpečnost | 7 | 16.listopadu 2009 15:57 |
| MS Access 2003 Skrýt / Značka neviditelné výběr | Arvind Kushwaha | Office & Aplikace | 0 | 4. června 2009 14:35 |
| Hide My IP Program problém | ken1 | Obecné Software Chat | 7 | 26. května 2008 05:56 |
| Skrýt moje recyklace bin? | pete21 | Operační systémy Windows | 7 | 25. května 2008 18:39 |
| Skrýt nebo zobrazit | Muay | Operační systémy Windows | 2 | 14. leden 2008 19:10 |
| Thread Nástroje | |
| |