![]() |
| |||||||
| Registracija | Mapa Spy | Member List | Donacije | Pretraživanje | Today's Posts | Označi Sve Forume Kao Pročitane | Forum Rules |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| HI all, Ja sam newbie pa molimo javite mi ako sam post u krivu forum. Nedavno sam se preselila u Australiju iz Velike Britanije i imati bio težak da biste pristupili online streming sadržaja iz BBC Prehrambena website www.bbc.co.uk / food. Nažalost BBC je nedavno preuzeo decsion dopustiti da njihov sadržaj bude pregledan samo od ljudi u Velikoj Britaniji (čudna odluka s obzirom na to da oni ne ipak pitati za dokaz da ste licencu naknadu obveznik) Postoje mnogi sakriti Vašu IP progrqammes na tržištu koje Vam omogućuju da se pojavljuju kao da ste u Velikoj Britaniji od strane usmjeravanje kroz UK server.I pm koristite probnu verziju Ninjasurfing ali ja sam još uvijek blokirana od promatranje bilo kojeg video, se bilo tko imati bilo koji ideja zašto to bi moglo biti. Nadam se da vam se ne smatramo cjepkanje, Ja sam težak to savijati pravila taj sve ... |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| To je vjerojatno neki zatamnjivati copyright tema iz beeb Wombat.
|
| Bookmarks |
Slične teme | ||||
| Nit | Temu Započeo | Forum | Odgovori | Zadnji Post |
| How Do You Sakrij Computer Monitoring Software? | Dynomight44 | Virus, Spyware i sigurnost | 7 | 16 studeni 2009 15:57 |
| MS Access 2003 Hide / Make nevidljiva izbor | Arvind Kushwaha | Office & Applications | 0 | 4. lipnja 2009 14:35 |
| Hide My IP Program tema | ken1 | Općenito Software Chat | 7 | 26. svibanj 2008 05:56 |
| Sakrij moj recycling bin? | pete21 | Windows Operating Systems | 7 | 25. svibanj 2008 18:39 |
| Sakrij ili prikaži | muay | Windows Operating Systems | 2 | 14 siječanj 2008 19:10 |
| Thread Tools | |
| |