manji kapital -

Magazine
Go Back   Computer soka > Computer Software > Općenito Software Chat

Register

Hide IP software

Reply

Thread Tools
Old 15 srp 2007, 03:57
Novi član grupe

Default Hide IP software

HI all,

Ja sam newbie pa molimo javite mi ako sam post u krivu forum.

Nedavno sam se preselila u Australiju iz Velike Britanije i imati bio težak da biste pristupili online streming sadržaja iz BBC Prehrambena website www.bbc.co.uk / food. Nažalost BBC je nedavno preuzeo decsion dopustiti da njihov sadržaj bude pregledan samo od ljudi u Velikoj Britaniji (čudna odluka s obzirom na to da oni ne ipak pitati za dokaz da ste licencu naknadu obveznik)

Postoje mnogi sakriti Vašu IP progrqammes na tržištu koje Vam omogućuju da se pojavljuju kao da ste u Velikoj Britaniji od strane usmjeravanje kroz UK server.I pm koristite probnu verziju Ninjasurfing ali ja sam još uvijek blokirana od promatranje bilo kojeg video, se bilo tko imati bilo koji ideja zašto to bi moglo biti. Nadam se da vam se ne smatramo cjepkanje, Ja sam težak to savijati pravila taj sve ...
Old 15 srp 2007, 07:28
Zabranjen Group

Default Hide IP software

To je vjerojatno neki zatamnjivati copyright tema iz beeb Wombat.

My System: #

Procesor (i):
Intel P4
Matične ploče:
ECS 915pla2
RAM memorija:
1GB
Grafička kartica (e):
ATI Radeon x1050
Sound Card:
diamond Xtreme 7,1
Tvrdi disk (i):
160GB
Optički pogon (e):
DVD-ROM Combo drive DVD + /-RW
Case / PSU:
antech/x-power585
Hlađenje:
zrak
Network / Internet:
bežični
Monitor (e):
109b6 Philips 19 "CRT
Operacijski sustav (e):
Windows XP
Reply

Register

Bookmarks

Slične teme
Nit Temu Započeo Forum Odgovori Zadnji Post
How Do You Sakrij Computer Monitoring Software? Dynomight44 Virus, Spyware i sigurnost 7 16 studeni 2009 15:57
MS Access 2003 Hide / Make nevidljiva izbor Arvind Kushwaha Office & Applications 0 4. lipnja 2009 14:35
Hide My IP Program tema ken1 Općenito Software Chat 7 26. svibanj 2008 05:56
Sakrij moj recycling bin? pete21 Windows Operating Systems 7 25. svibanj 2008 18:39
Sakrij ili prikaži muay Windows Operating Systems 2 14 siječanj 2008 19:10
Thread Tools

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Computer soka.