![]() |
|
| |||
| |||
| Hi all, אני כל כך Newbie בבקשה ליידע אותי אם אני טועה לפרסם את הפורום. יש לי לאחרונה עברה אוסטרליה מבריטניה ו היה מנסה לגשת באופן מקוון streming התוכן של BBC אתר מזון www.bbc.co.uk / מזון. למרבה הצער את BBC לאחרונה לקחו את decsion לאפשר התוכן שלהם רק כדי להיות נצפה על ידי אנשים בבריטניה (החלטה מוזרה בהתחשב שהם לא עם זאת לבקש הוכחה שאתה דמי רשיון payer) יש הרבה הסתר IP שלך progrqammes על שוק שמאפשרים לך להופיע כאילו אתה בבריטניה על ידי ניתוב לך דרך בריטניה server.I AM באמצעות גירסת ניסיון של Ninjasurfing אבל אני עדיין חסום כל צופה של קטעי וידאו, האם מישהו יש לך רעיונות למה זה יכול להיות. אני מקווה שאתה לא מחשיב את זה פריצה, אני מנסה לכופף את הכללים thats הכל ... |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| זה קצת מעורפל, כנראה בעיה של זכויות יוצרים beeb wombat.
|
| סימניות |
פתילים דומים | ||||
| חוט | Thread Starter | פורום | תגובות | הודעה אחרונה |
| How Do You הסתר המחשב ניטור תוכנה? | Dynomight44 | וירוסים, תוכנות ריגול ואבטחה | 7 | 16 נובמבר 2009 15:57 |
| MS Access 2003 הסתר / הפוך בחירה בלתי נראה | Arvind Kushwaha | חבילות Office & Applications | 0 | 4th יוני 2009 14:35 |
| הסתר תוכנית ה-IP שלי בעיה | ken1 | כללי תוכנות צ 'אט | 7 | 26 במאי 2008 05:56 |
| הסתר את מיחזור bin? | pete21 | מערכות ההפעלה Windows | 7 | ה -25 במאי 2008 18:39 |
| להסתיר או להציג | muay | מערכות ההפעלה Windows | 2 | 14th ינואר 2008 19:10 |
| שרשרת כלים | |
| |