![]() |
| |||||||
| Registruotis | Svetainės spy | Narių sąrašas | Donate | Ieškoti | Šiandien Žinutės | Pažymėti forumus kaip skaitytus | Forumo taisyklės |
|
![]() |
| | Temos įrankiai |
|
| |||
| |||
| Hi all, Aš esu naujokas tai praneškite man, jei aš posto klaidingą forumas. Aš neseniai persikėlė į Australiją iš Jungtinės Karalystės ir bandė prieiti prie interneto streming turinį BBC Food svetainėje www.bbc.co.uk / Maistas. Deja BBC neseniai ėmėsi sprendimo įsigaliojimo, kad jų turinys pamatyti tik žmonės Jungtinėje Karalystėje (keista, nusprendė, kad jos nėra Tačiau paprašyti įrodyti, kad esate licencijos mokesčio mokėtojas) Yra daug paslėpti savo IP progrqammes į rinką, kad būtų galima jums atrodo taip, tarsi jūs esate JK maršruto jums JK server.I esu naudodami bandomąją versiją Ninjasurfing, bet aš vis dar blokuojamas žiūrėti bet kokio vaizdo, Ar kas nors turi kokių nors idėjų, kodėl tai galėtų būti. Tikiuosi, kad jums nemano šį įsilaužėlių, Bandau lenkimo taisyklių thats all ... |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Tai turbūt kai neaiški Copyright klausimą iš beeb Wombat.
|
| Bookmarks |
Panašios Temos | ||||
| Siūlas | Thread Starter | Forumas | Atsakymai | Last Post |
| How Do You Slėpti Kompiuterių programinė įranga, stebėjimo? | Dynomight44 | Virus, Spyware & Security | 7 | Lapkritis 16, 2009 15:57 |
| MS Access 2003 "Slėpti / Padaryti nematomas pasirinkimas | Arvind Kushwaha | Office Suites & Applications | 0 | 4 birželis 2009 14:35 |
| Hide My IP Programos klausimas | ken1 | BENDROJI PROGRAMINĖS ĮRANGOS Pokalbiai | 7 | Gegužė 26, 2008 05:56 |
| Nerodyti mano perdirbimo dėžę? | pete21 | Windows "operacinės sistemos | 7 | Gegužė 25, 2008 18:39 |
| Slėpti arba rodyti | muay | Windows "operacinės sistemos | 2 | 14 sausis 2008 19:10 |
| Temos įrankiai | |
| |