rzadziej kapitałowych

Magazine
Go Back   Komputer Juice > Computer Software > Ogólne Oprogramowanie Czat

Register

Hide IP oprogramowanie

Reply

Narzędzia wątku
Old 15 lipca 2007, 03:57
Nowe państwa grupy

Default Hide IP oprogramowanie

Hi all,

Jestem newbie więc proszę dać mi znać, jeśli post w niewłaściwym forum.

Mam ostatnio przeniósł się do Australii z Wielkiej Brytanii i zostały próby uzyskania dostępu do treści online streming z BBC Food stronie www.bbc.co.uk / food. Niestety BBC niedawno podjął decsion, aby umożliwić ich treść tylko być postrzegane przez ludzi w Wielkiej Brytanii (dziwną decyzję uznając, że nie są one jednak poprosić o dowód, że masz licencję opłatę zleceniodawcy)

Istnieje wiele ukryć swój IP progrqammes na rynku, które umożliwiają wyświetlane jako jeśli jesteś w Wielkiej Brytanii przez Ciebie routingu poprzez UK server.I Jestem przy użyciu wersji próbnej Ninjasurfing ale jestem nadal zablokowany oglądać żadnego z filmów, ma ktoś jakiś pomysł, dlaczego to może być. Mam nadzieję, że nie uważają tego hacking, jestem stara się wyginać zasady thats all ...
Old 15 lipca 2007, 07:28
Banned Grupa

Default Hide IP oprogramowanie

Jest to prawdopodobnie kilka niejasnych praw autorskich problem z beeb wombat.

My System: #

Procesor (y):
Intel P4
Płyta główna:
ECS 915pla2
Pamięć RAM:
1gb
Karta graficzna (y):
ATI Radeon x1050
Karta dźwiękowa:
diament xtreme 7.1
Hard Drive (s):
160 GB
Optical Drive (s):
DVD-ROM napęd combo DVD + /-RW
Case / PSU:
antech/x-power585
Chłodzenie:
powietrze
Sieć / Internet:
bezprzewodowe
Monitor (y):
Philips 109b6 19 "CRT
Operating System (-y):
Windows XP
Reply

Register
Narzędzia wątku

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Computer Juice.