![]() |
| |||||||
| Реєстрація | Сайт Spy | Список | Пожертвування | Пошук | Сьогоднішні повідомлення | Відзначити форуми читати | Правила форуму |
|
![]() |
| | Різьба Інструменти |
|
| |||
| |||
| HI All, Я новачок тому, будь ласка, дайте мені знати, якщо я пост не в тому форумі. Я недавно переїхав до Австралії з Великобританії, і намагалися отримати доступ до онлайн streming змісту з сайту BBC Food www.bbc.co.uk / Food. На жаль, BBC недавно прийняло decsion, щоб їх зміст не розглядати людей у Великій Британії (дивне рішення вважати, що вони, однак, не вимагаючи доказів, що ви є платником ліцензійний збір) Є багато progrqammes приховати свій IP на ринку, що дозволяє з'являтися, як що Ви знаходитесь у Великобританії, розгромивши вас через ВЕЛИКОБРИТАНІЯ server.I М. Використання пробну версію Ninjasurfing але я як і раніше заблоковані від перегляду будь-якого відео, Хто-небудь є ідеї, чому це могло б бути. Я сподіваюся, ви не вважаєте цю хакерства, я намагаюся, щоб обійти правила Це все ... |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Напевно, якийсь неясною питання авторських прав від Beeb вомбат.
|
| Закладки |
Аналогічні нитки | ||||
| Нитка | Різьба для початківців | Форум | Відповіді | Останнє повідомлення |
| How Do You Hide Computer Monitoring Software? | Dynomight44 | Вірусів, програм-шпигунів І Безпеки | 7 | 16 листопада 2009 15:57 |
| MS Access 2003 приховати / зробити невидимим відбір | Арвінд Kushwaha | Office Suites & Застосування | 0 | 4 червня 2009 14:35 |
| Hide My IP Програма випуск | ken1 | General Software чат | 7 | 26 травня 2008 05:56 |
| Сховати мої кошик для сміття? | pete21 | Операційні системи Windows | 7 | 25 травня 2008 18:39 |
| Приховати або відобразити | Муай | Операційні системи Windows | 2 | 14 січня 2008 19:10 |
| Різьба Інструменти | |
| |