![]() |
| |||||||
| Регистрация | Карта Spy | Държава Списък | Дарения | Търся | Днешната Постове | Марк Форуми Прочети | Форум Правила |
|
![]() |
| | Нишка Инструменти |
|
| |||
| |||
| Привет Имам закупени и изтеглени тази програма и съм като проблемите със следните послания, когато се опитам да го изпълним: В прокси сървър е отказ връзки Firefox е конфигуриран да използва прокси сървър, който се отказва връзки. * Проверете настройките на прокси, за да сте сигурни, че те са правилни. * Свържете се с мрежовия администратор, за да се увери на прокси сървър е работа. Имам контакт с компанията, които предвиждат, че и те са били малко кратък от "боклука" ![]() Моят компютър познание е ниско Аз съм с БТ (UK) широколентови Windows XP Simple Dell бюрото нагоре Всяко Помощ ще бъде страхотно, Благодаря |
|
| |||
| |||
| Може ли да попитам, защо искате да скриете вашия ПР |
|
| |||
| |||
| тайна |
|
| |||
| |||
| от това, което все пак? Кога за последен път сте чули за някой се опитва да проникна чрез ПР адрес там са много по-safisticated начини. Приличен защитна стена, ще направи същото и ти кажа, когато е атакуван. Аз ще си представя, че неговите ISP вероятна забранява това така или иначе. |
|
| |||
| |||
| Ако вашият задник беше шоу ще искате да го скриеш? |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Отговорът, разбира се е това, просто означава misconfigured прокси и ние не може да предостави помощ за специалността софтуер (т.е. нещо, никой от нас употреби).
"Аз обичам P182 толкова много, че когато жена ми система е всички шумни и всички необходими видове почистване, Купих си един. Тогава, когато аз искам котка, аз купих P182. За P182 не е котката по себе си, но той все още е една отлична покупка. " Моята система: 日夏子
|
|
| |||
| |||
| Да, но бих бил по-притеснен, ако моят задник е нещо като моя адрес ![]() Цитат:
|
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Имах една програма като този .. Аз не е имал проблеми с нея на всички обаче
|
| Маркери |
Подобни Конци | ||||
| Нишка | Нишка Начално | Форум | Отговори | Последно мнение |
| How Do You Скрий Компютърни мониторинг софтуер? | Dynomight44 | Вирус, шпионски софтуер & Сигурност | 7 | 16-ти ноември, 2009 година 15:57 |
| MS Access 2003 Скрий / Направете невидими за подбор | Arvind Kushwaha | Офис Suites & Приложения | 0 | 4 юни 2009 14:35 |
| Скрий моя рециклиране Бен? | pete21 | Windows операционни системи | 7 | 25 май 2008 г. 18:39 |
| Скрийте или покажете | muay | Windows операционни системи | 2 | 14 Jan 2008 19:10 |
| Скрий ПР софтуер | Combatwombat | Общи Софтуер Чат | 1 | 15 Юли 2007 07:28 |
| Нишка Инструменти | |
| |