![]() |
|
| |||
| |||
| Γειά Θα έχουν αγοράσει και κατεβάσει το πρόγραμμα και είμαι έχοντας ζητήματα με τα ακόλουθα μηνύματα όταν προσπαθώ και η λειτουργία τους: Ο διακομιστής μεσολάβησης αρνείται συνδέσεις Ο Firefox έχει ρυθμιστεί να χρησιμοποιεί διακομιστή μεσολάβησης που αρνείται συνδέσεις. * Ελέγξτε τις ρυθμίσεις διακομιστή μεσολάβησης, για να βεβαιωθείτε ότι είναι σωστές. * Επικοινωνήστε με το διαχειριστή του δικτύου σας για να βεβαιωθείτε ότι ο διακομιστής μεσολάβησης είναι εργασίας. Έχω επαφή με την εταιρεία που του παρέχει και έχουν λίγο λιγότερο από "σκουπίδια" ![]() My PC γνώση είναι χαμηλή Είμαι χρησιμοποιώντας BT (UK) ευρυζωνικής Windows XP Απλή Dell desk top Οποιαδήποτε βοήθεια θα είναι μεγάλη, Ευχαριστώ |
|
| |||
| |||
| Μπορώ να ρωτήσω γιατί θέλετε να αποκρύψετε την ΠΕ |
|
| |||
| |||
| μυστικότητα |
|
| |||
| |||
| από ό, τι όμως;; Πότε ήταν η τελευταία φορά που θα ακούσει για κάποιον προσπαθεί να hack μέσω μιας διεύθυνσης IP, υπάρχουν πολύ πιο safisticated τρόπους. Ένα αξιοπρεπές τείχος θα κάνει το ίδιο και το να σας πω, όταν σας από επίθεση. Το θέλω να φανταστώ ότι ο ISP πιθανή απαγορεύει ούτως ή άλλως. |
|
| |||
| |||
| Αν ήταν για κώλο σου δείχνουν θα θέλετε να αποκρύψετε; |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Η απάντηση βεβαίως είναι αυτό ακριβώς: μια λανθασμένη μεσολάβησης και δεν μπορούμε να παράσχει βοήθεια για την ειδικότητα του λογισμικού (δηλαδή κάτι που κανείς δεν μας χρήσεις).
"Αγαπούσα τον P182 τόσο πολύ που, όταν η γυναίκα μου και το σύστημα είχε όλα τα θορυβώδη και τα οποία είναι απαραίτητα όλα τα είδη καθαρισμού, έχω αγοράσει το ένα. Έπειτα, όταν ήθελα μια γάτα, εγώ αγόρασα ένα P182. Το P182 δεν είναι από μόνη της μια γάτα, αλλά εξακολουθεί να είναι μια εξαιρετική αγορά. " Το σύστημά μου: 日夏子
|
|
| |||
| |||
| Ναι αλλά θα πρέπει να ανησυχεί περισσότερο εάν μου κώλο μου ήταν κάτι σαν διεύθυνση IP ![]() Απόσπασμα:
|
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Είχα ένα πρόγραμμα όπως αυτό .. Δεν είχα προβλήματα με αυτό σε όλα τα εν τούτοις
|
| Σελιδοδείκτες |
Παρόμοια νήματα | ||||
| Νήμα | Thread Starter | Φόρουμ | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
| How Do You απόκρυψη Υπολογιστών Λογισμικό ελέγχου; | Dynomight44 | Virus, Spyware & Ασφάλεια | 7 | 16 Νοέμβρη 2009 15:57 |
| MS Access 2003 Hide / Μάρκα αόρατο επιλογή | Arvind Kushwaha | Office Suites & Εφαρμογές | 0 | 4η Ιουν 2009 14:35 |
| Απόκρυψη μου κάδο ανακύκλωσης; | pete21 | Λειτουργικά συστήματα Windows | 7 | 25η Μαΐου 2008 18:39 |
| Απόκρυψη ή εμφάνιση | muay | Λειτουργικά συστήματα Windows | 2 | 14 Ιαν 2008 19:10 |
| Απόκρυψη IP λογισμικού | Combatwombat | Γενικά Λογισμικό Chat | 1 | 15 Ιουλ 2007 07:28 |
| Εργαλεία Θέματος | |
| |