![]() |
| |||||||
| Registracija | Mapa Spy | Member List | Donacije | Pretraživanje | Today's Posts | Označi Sve Forume Kao Pročitane | Forum Rules |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| Zdravo Ja sam kupio i skinuti ovaj program i sam ima problema sa sljedećim porukama našto ja pokušati trčanje Internet: Proxy poslužitelj odbija povezivanje Firefox je konfiguriran da koristi proxy poslužitelj koji se odbija povezivanje. * Provjerite proxy postavke kako bi bili sigurni da su točne. * Obratite se mrežnom administratoru da biste bili sigurni je proxy poslužitelj radi. Ja sam kontaktirala tvrtki koji daju i oni su bili malo nedostaje 'gluposti' ![]() Moj PC znanja je niska Ja sam koristeći BT (UK) širokopojasne Windows XP Simple Dell desk top Bilo koji pomoć bi bilo velik, hvala |
|
| |||
| |||
| svibanj pitam zašto želite sakriti Vašu IP |
|
| |||
| |||
| tajnost |
|
| |||
| |||
| od onog, što ipak? kada je posljednji put čuo za neko pokušava hack putem IP adresa postoji mnogo načina safisticated. Pristojan firewall će učiniti isto i reći vam kad se napale. Ja bih se zamisliti da je njegov ISP vjerojatno ona zabranjuje anyway. |
|
| |||
| |||
| Ako je vaša guzica bila bi pokazati na koji želite sakriti? |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Odgovor, naravno, je li to samo znači misconfigured proxy i ne možemo pružiti pomoć za specijalnost softvera (npr. nešto nitko od nas koristi).
"Ja ljubio P182 toliko da, kada je moja supruga je sustav bio glasan i sve potrebne sve vrste čišćenja, kupila sam joj jedan. Zatim, kada sam htjela mačku sam kupio P182. The P182 nije mačka po sebi, ali to je još uvijek odličan kupiti. " My System: 日夏子
|
|
| |||
| |||
| Quote:
![]() Quote:
|
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Imala sam program kao i ovaj .. Nisam imao problema na sve s njim mada
|
| Bookmarks |
Slične teme | ||||
| Nit | Temu Započeo | Forum | Odgovori | Zadnji Post |
| How Do You Sakrij Computer Monitoring Software? | Dynomight44 | Virus, Spyware i sigurnost | 7 | 16 studeni 2009 15:57 |
| MS Access 2003 Hide / Make nevidljiva izbor | Arvind Kushwaha | Office & Applications | 0 | 4. lipnja 2009 14:35 |
| Sakrij moj recycling bin? | pete21 | Windows Operating Systems | 7 | 25. svibanj 2008 18:39 |
| Sakrij ili prikaži | muay | Windows Operating Systems | 2 | 14 siječanj 2008 19:10 |
| Hide IP software | Combatwombat | Općenito Software Chat | 1 | 15. srpnja 2007 07:28 |
| Thread Tools | |
| |