![]() |
|
| |||
| |||
| שלום אני צריך לרכוש או להוריד את התוכנית ואת בבוקר נתקל בבעיות עם ההודעות הבאות כשאני מנסה להפעיל אותו ו: שרת ה-proxy הוא מסרב חיבורים Firefox מוגדר להשתמש בשרת Proxy כי הוא מסרב חיבורים. * בדוק את הגדרות ה-proxy כדי לוודא שהם נכונים. * פנה אל מנהל הרשת כדי לוודא את שרת ה-proxy היא עובד. יש לי קשר עם החברה, אשר מספקים את זה והם הפכו להיות מעט קצר של 'זבל' ![]() המחשב שלי הוא ידע נמוך אני משתמש ב BT (בריטניה) פס רחב Windows XP פשוט שולחן עבודה של Dell הדף עזרה יהיה נהדר, תודה |
|
| |||
| |||
| אפשר לשאול למה אתה רוצה להסתיר את ה-IP |
|
| |||
| |||
| סודיות |
|
| |||
| |||
| עם מה בכל זאת?? מתי היתה הפעם האחרונה שבה שמעתי על מישהו מנסה לקצץ באמצעות כתובת IP יש הרבה יותר safisticated דרכים. חומת האש של הגון תעשה את אותו הדבר, ולהגיד לך כאשר את שהותקפו. הייתי מדמיין את זה ספק האינטרנט שלו מסתבר אוסר זאת בכל מקרה. |
|
| |||
| |||
| אם היה arse על הצג הייתם רוצים להסתיר את זה? |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| התשובה היא, כמובן, זה רק פירושו שגויה proxy ואנחנו לא יכולים לספק עזרה עבור Specialty התוכנה (כלומר משהו אף אחד מאיתנו משתמש).
"אני אוהב את זה כל כך הרבה P182, כאשר אשתי של המערכת היה הומה ואת כל הדרוש כל סוגי הניקיון, קניתי אותה אחת. לאחר מכן, כאשר אני רוצה חתול, קניתי P182. ה P182 הוא לא חתול כשלעצמו, אבל זה עדיין מצוין לקנות. " המערכת שלי: 日夏子
|
|
| |||
| |||
| כן, אבל הייתי יותר מודאג אם arse שלי היה משהו כמו כתובת ה-IP שלי ![]() ציטוט:
|
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| היתה לי תוכנית כזאת .. אין לי שום בעיה עם זה בכלל tho
|
| סימניות |
פתילים דומים | ||||
| חוט | Thread Starter | פורום | תגובות | הודעה אחרונה |
| How Do You הסתר המחשב ניטור תוכנה? | Dynomight44 | וירוסים, תוכנות ריגול ואבטחה | 7 | 16 נובמבר 2009 15:57 |
| MS Access 2003 הסתר / הפוך בחירה בלתי נראה | Arvind Kushwaha | חבילות Office & Applications | 0 | 4th יוני 2009 14:35 |
| הסתר את מיחזור bin? | pete21 | מערכות ההפעלה Windows | 7 | ה -25 במאי 2008 18:39 |
| להסתיר או להציג | muay | מערכות ההפעלה Windows | 2 | 14th ינואר 2008 19:10 |
| הסתר IP התוכנה | Combatwombat | כללי תוכנות צ 'אט | 1 | ה -15 בחודש יולי 2007 07:28 |
| שרשרת כלים | |
| |