![]() |
| |||||||
| Registruotis | Svetainės spy | Narių sąrašas | Donate | Ieškoti | Šiandien Žinutės | Pažymėti forumus kaip skaitytus | Forumo taisyklės |
|
![]() |
| | Temos įrankiai |
|
| |||
| |||
| Labas Turiu pirkti ir atsisiųsti šią programą ir esu kyla problemų su šių pranešimų, kai bandau paleisti ir jis: Proxy Serveris atsisako jungtis Firefox yra sukonfigūruotas naudoti proxy serverį, kad atsisako jungčių. * Patikrinkite tarpinio serverio nustatymus ir įsitikinkite, kad jie yra teisingi. * Susisiekite su savo tinklo administratoriumi ir įsitikinti, ar proxy serverį darbo. Aš kreipėsi į įmonę, kurie teikia ją ir jie buvo šiek tiek atsilieka nuo "šiukšlių" ![]() Mano kompiuteryje yra mažai žinių Aš naudoju "BT" (Jungtinė Karalystė) plačiajuosčio Windows XP Paprasta Dell parą viršų Any help būtų labai gerai, ačiū |
|
| |||
| |||
| Leiskite paklausti, kodėl norite paslėpti savo IP |
|
| |||
| |||
| paslaptis |
|
| |||
| |||
| nuo ko nors? Kada paskutinį kartą girdėjote, kad kas nors bando nulaužti per IP adresas yra gerokai daugiau safisticated būdais. Padorus ugniasienės darys tą patį ir sakau, kai jūsų buvo užpultas. Norėčiau įsivaizduoti, kad jo tiekėjas tikėtina, draudžiama juos vistiek. |
|
| |||
| |||
| Jei jūsų arse buvo parodyti tai norite paslėpti? |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Žinoma, atsakymas tai tik reiškia, neteisingai nustatyti proxy ir mes negalime teikti pagalbą specialiosios programinės įrangos (ty ką nors niekas iš mūsų reikmėms).
"Man patiko P182 tiek daug, kad, kai mano žmona sistemą visų triukšmo ir reikalingi visų rūšių valymo, aš ją įsigijo viena. Tada, kai aš norėjau katės, nusipirkau P182. P182 ne katė per se, bet vis dar puikiai pirkti. " Mano sistema: 日夏子
|
|
| |||
| |||
| Taip, bet aš būčiau labiau susirūpinęs, jei mano arse nieko panašaus mano IP adresą ![]() Citata:
|
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| turėjau kaip tai programa .. Aš turėjau jokių problemų su juo tho