![]() |
|
| |||
| |||
| Sveiki Man ir iegādājies vai lejupielādējis šo programmu un esmu, kam problēmas ar šādu ziņojumus, kad mēģinu un vada tā: Starpniekserveris atsakās savienojumi Firefox ir konfigurēts, lai izmantotu starpniekserveri, kas atsakās savienojumus. * Pārbaudiet starpniekservera iestatījumus, lai pārliecinātos, ka tās ir pareizas. * Sazinieties ar tīkla administratoru, lai pārliecinātos proxy serveris strādā. Es esmu sazinājies uzņēmums, kas sniedz, un tās ir nedaudz atpaliekot no "atkritumu" ![]() Datoru zināšanas ir zems Es lietoju BT (UK) platjoslas Windows XP Vienkāršā Dell desk top Any help būtu lieliski, Paldies |
|
| |||
| |||
| Vai varu jautāt, kāpēc Jūs vēlaties paslēpt savu IP |
|
| |||
| |||
| noslēpums |
|
| |||
| |||
| no tā, ko gan? Kad pēdējo reizi esi dzirdējis par kādu, kas mēģina banalizēt, izmantojot IP adreses ir daudz vairāk safisticated veidos. Pienācīgas Ugunsmūris darīs pats un pateiks, kad jūsu nav uzbruka. Es iztēlojos, ka viņa ISP ticams, aizliedz to anyway. |
|
| |||
| |||
| Ja jūsu arse bija parādīt jūs vēlaties paslēpt to? |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Protams atbilde tas nozīmē tikai to, misconfigured proxy, un mēs nevaram sniegt palīdzību speciālu programmatūru (ti, kaut neviens no mums lietojumiem).
"Man patika P182 tik daudz, ka, kad mana sieva sistēma viss bija skaļš un vajadzīga visiem tīrīšanas veidu, nopirku viņai vienu. Tad, kad es gribēju kaķis, iegādājos P182. P182 nav kaķis per se, taču tas joprojām ir lielisks iegādāties. " Mana sistēma: 日夏子
|
|
| |||
| |||
| Jā, bet man būtu vairāk uztrauc, ja mans arse bija kaut kas, piemēram, mana IP adrese ![]() Quote:
|
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Man bija programma līdzīgs šim .. Man nebija vispār problēmu ar to tho