![]() |
| |||||||
| Zarejestruj się | Strona Spy | Lista Użytkowników | Darowizna | Szukać | Dzisiejsze Posty | Mark Forums Read | Regulamin forum |
|
![]() |
| | Narzędzia wątku |
|
| |||
| |||
| Witaj Mam nabyć i pobrać ten program i jestem mających problemy z następujących komunikatów Gdy próbuję i uruchom go: Serwer proxy odrzuca połączenia Firefox jest skonfigurowany do korzystania z serwera proxy, który jest odmowa połączenia. * Sprawdź, czy ustawienia serwera proxy, aby upewnić się, że są one poprawne. * Skontaktuj się z administratorem sieci, aby upewnić się, że serwer proxy jest pracy. Mam skontaktowała się firma, która dostarcza je i były one nieco brakuje "śmieci" ![]() Moja znajomość komputera jest niski Ja jestem za pomocą BT (UK) szerokopasmowych Windows XP Proste Dell biurko górę Any help would be great, Thanks |
|
| |||
| |||
| Mogę zapytać dlaczego chcesz ukryć swój IP |
|
| |||
| |||
| Tajemnica |
|
| |||
| |||
| choć z tego, co? Kiedy ostatni raz słyszał o kimś próbuje hack poprzez adres IP znajduje się dużo więcej safisticated sposobów. A godnej zapory zrobi to samo, a powiem ci, kiedy jest atakowany. I to sobie wyobrazić, że jego prawdopodobny ISP zabrania it anyway. |
|
| |||
| |||
| Jeśli twój tyłek było pokazać to chcesz ukryć? |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Odpowiedź jest oczywiście to tylko oznacza źle proxy i nie możemy udzielać pomocy dla specjalnego oprogramowania (czyli coś nikt z nas używa).
"I umiłował P182 tyle, że podczas mojej żony systemu wszystkie potrzebne hałaśliwym i wszelkiego rodzaju środków czyszczących, Kupiłem ją jeden. Potem, kiedy chciałam kota, kupiłem P182. W P182 nie jest per se kotów, ale nadal doskonałe kupić ". My System: 日夏子
|
|
| |||
| |||
| Tak, ale byłbym bardziej obawiają się, jeśli mój tyłek było coś jak mój adres IP ![]() Cytat:
|
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Miałem program podobny do tego .. i nie miał problemów na wszystkich jej tho
|
| Zakładki |