![]() |
| |||||||
| Inregistrare | Site-ul Spy | Lista de stat | Doneaza | Căuta | Posturi de azi | Marchează forumurile citite | Forum Regulamentul |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| Salut Am cumpărat şi descărcat acest program şi am probleme cu următoarele mesaje când încerc şi rulaţi-l: Serverul proxy este refuzul de conexiuni Firefox este configurat pentru a utiliza un server proxy, care este refuzul de conexiuni. * Verificaţi setările proxy pentru a vă asigura că acestea sunt corecte. * Contactaţi administratorul de reţea pentru a vă asigura că este un server proxy de lucru. Am contactat firma care le furnizeze şi care au fost cam scurt de "gunoaie" ![]() PC-ul meu de cunoştinţe este redus Sunt folosind BT (UK), în bandă largă Windows XP Simplă Dell birou top Orice ajutor ar fi grozav, Multumesc |
|
| |||
| |||
| Pot să întreb de ce doriţi să ascundeţi dvs. de IP |
|
| |||
| |||
| secret |
|
| |||
| |||
| de la ce dacă?? atunci când a fost ultima dată când ai auzit de cineva care încearcă să hack, prin intermediul unei adrese IP acolo sunt mult mai safisticated moduri. Un firewall decent va face la fel şi să vă spun când fiind atacat. De i-ar imagina că sa ISP probabil interzice oricum. |
|
| |||
| |||
| Dacă dvs. de fund a fost pe-ar arăta pe care doriţi să o ascund? |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Răspunsul este, desigur, tocmai acest lucru înseamnă o greşit proxy şi nu putem oferi ajutor pentru software-ul de specialitate (de exemplu, ceva nimeni dintre noi utilizări).
"Te-am iubit atât de mult de P182 că, atunci când soţia mea a sistemului a fost nevoie de toate zgomotos şi tot felul de curăţenie, am cumpărat-o ei. Apoi, cand am dorit o pisica, am cumparat o P182. De P182 nu este o pisică în sine, dar este încă o excelenta cumpere. " Sistemul meu: 日夏子
|
|
| |||
| |||
| Citat:
![]() Citat:
|
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Am avut un program ca asta .. N-am avut probleme cu el la toate Thợ