![]() |
| |||||||
| Registrovať | Site Spy | Zoznam členov | Darovanie | Hľadať | Dnešné príspevky | Označiť témy ako prečítané | Pravidlá fóra |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| Ahoj Já si zakúpili a stiahli tento program a som s problémami s nasledujúce správy, keď zkusím spustiť, a to: Proxy server odmieta spojenia Firefox je nakonfigurovaný na používanie proxy servera, ktorý odmieta spojenie. * Skontrolujte nastavenia proxy servera, aby sa ubezpečil, že sú správne. * Obráťte sa na správcu siete, aby sa ubezpečil, že proxy server pracovať. Jsem kontaktovala firma, ktorá poskytuje mu a boli málo z 'smetia' ![]() My PC znalosť je nízka Som pomocou BT (UK) širokopásmové Windows XP Jednoduché Dell desk top Pomoci by bolo skvelé, vďaka |
|
| |||
| |||
| Môžem sa spýtať, prečo sa chcete skryť IP |
|
| |||
| |||
| tajomstvo |
|
| |||
| |||
| z toho, čo keby? kedy bol posledný, kedy ste počuli o niekom snaží hack cez IP adresy je oveľa safisticated spôsobmi. Slušný firewall bude robiť to isté, a povedať, kedy sa bude napadnutá. I predstaviť, že by jeho ISP pravdepodobné zakazuje akokoľvek. |
|
| |||
| |||
| Ak váš zadok bol na show by sa chcete skryť? |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Odpoveď samozrejme je to len zle znamená proxy a nemôžeme poskytovať pomoc pre špeciálny softvér (teda niečo, nikto z nás používa).
"Miloval som na P182 toľko, že pri mojej manželky bol systém všetkých hlučných a potrebné najrôznejšie čistenie, kúpil som jej jeden. Potom, keď som chcela mačku jsem koupil P182. K P182 nie je mačka sama o sebe, ale je to stále vynikajúca kúpiť. " Môj systém: 日夏子
|
|
| |||
| |||
| Áno, ale já bych sa viac obáva, keď môj zadok bol niečo ako môj IP adresa ![]() Citácia:
|
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Mal som nejaký program, ako je tento .. Nemal som najmenší problém s ním Tho