![]() |
|
| |||
| |||
| Merhaba Ben satın alınan ve bu program yüklenen ve aşağıdaki mesajları ile beraberim olan konular ne zaman i denemek ve çalıştırın: Proxy sunucu bağlantıları reddediyor Firefox bu bağlantıları reddediyor bir proxy sunucu kullanacak biçimde yapılandırılmıştır. Bunların doğru olduğundan emin olmak için proxy ayarlarını kontrol edin *. Ağ yöneticinize emin proxy sunucusu yapmak için * İletişim olduğunu çalışıyoruz. Kim bunu sağlamak ve 'küçük çöp' kısa olan şirket temas etmiş ![]() My PC bilgi düşük Ben (İngiltere) geniş bant BT kullanıyorum Windows XP Basit Dell masa üst Herhangi bir yardım, teşekkürler çok iyi olurdu |
|
| |||
| |||
| Neden IP gizlemek istiyorsanız isteyebilir |
|
| |||
| |||
| gizlilik |
|
| |||
| |||
| ne de kimden? Ne zaman birisi bir IP adresi üzerinden bir daha safisticated yolu vardır kesmek çalışırken duydum en son ne zaman oldu. Iyi bir güvenlik duvarı için de aynı işlemi yapacak ve ne zaman saldırdı olarak söyleyeyim. I yaptığı ISS olası hayal ediyorum yine de yasaklıyor. |
|
| |||
| |||
| Eğer kıç gösterir olduğunu gizlemek isteyeyim? |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Elbette cevabı bu sadece bir yanlış Proxy anlamına gelir ve kullanır) özel yazılım bize (yani bir kimsenin yardım sağlamak değildir.
"Seni çok o zaman eşimin sistemi gürültülü olan P182 sevilen ve temizlik her türlü ihtiyaç, onu bir aldım. Sonra, ben bir kedi istedim, bir P182 aldım. The P182 bir kedi tek başına değil ancak mükemmel bir satın's. " Benim Sistemi: 日夏子
|
|
| |||
| |||
| Evet ama benim göt benim IP adresi gibi bir şey olduğunu daha fazla endişeli olur ![]() Alıntı:
|
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Bu .. gibi bir program vardı i ile hiç problem yaşamadım tho