![]() |
| |||||||
| Регистрация | Карта Spy | Държава Списък | Дарения | Търся | Днешната Постове | Марк Форуми Прочети | Форум Правила |
|
![]() |
| | Нишка Инструменти |
|
| |||
| |||
| Как да управлявате бизнес файл управлявате файлове доставчици и клиенти на файлове. Трябва ли да се съсредоточат в бизнеса, че имам добра система? Много srong бизнес, система? Ако аз искам да направя едно нещо, трябва да бъде най експерт? Как мога да продължите? Аз съм в някои отрасли, имат малко познания, или липса на знания. Ако все още искате да се присъедините към buines и да получава приходи, как мога да продължите? Много е трудно да се получи договор. То е невъзможно да се получат поръчки от силните конкуренти борбата. Не успеят в бой, има много големи конкуренти. Как мога да продължите? Как да се реши това? Един приятел ми каза: "По-силни системи, повече услуги, по-ниска цена, по-конкурентни, по-конкурентна услуга" Някой каза: "Компания интерес в някои отрасли не способности в тези индустрии, или не работи в тези индустрията в момента." "Използване на радио-и телевизионни шелф решения, или от големи компании, промишлеността, или наемат някои програмисти, експерти, консултанти, за да изградят собствени решение." "Това е истинската, е, че ямбичен пентаметър? Предизвика това е красиво!" "Искаш ли да се бори?" Какво мога да направя? |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Какво?
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Някои хора са наистина лоши spammers.