![]() |
| |||||||
| Registrovat | Site Spy | Seznam členů | Darování | Hledat | Dnešní příspěvky | Označit témata jako přečtená | Pravidla fóra |
|
![]() |
| | Thread Nástroje |
|
| |||
| |||
| Jak mohu řídit podnikání obrázek spravovat soubory dodavatelů a klientů soubory. Musím soustředit na podnikání, že jsem dobrý systém? Velmi srong podnikání, systém? Pokud chci dělat jednu věc, musím být top odborníka? Jak mám pokračovat? Mám zájem o některá odvětví, mají jen málo informací, nebo neznalosti. Pokud si přesto chcete připojit k buines a získat příjmy, jak mohu pokračovat? Je velmi obtížné získávat zakázky. Je možné získat zakázky z nejsilnější konkurenty bojovat. Chybujícím bojů, existuje mnoho obrovská konkurence. Jak mám pokračovat? Jak to vyřešit? Jeden z mých přítel řekl: "Více silné systémy Další služby, nižší ceny, větší konkurenceschopnosti, Konkurenceschopnější služby" Někdo řekl: "Společnost zájem některá odvětví nemají schopnosti v těchto odvětvích, nebo nepracuje v tomto odvětví v současnosti." "Použití off-the-shelf řešení, nebo z velkého průmyslu, nebo pronájem některých programátoři, experti, poradci budovat vlastní řešení." "To je skutečné, je to, že jambický pětistopý verš? Příčinou je to krásné!" "Chceš se bít?" Co můžu dělat? |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Co?
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Někteří lidé jsou opravdu špatné spammery.
![]() |
|
| Záložky |
Podobná témata | ||||
| Nitka | Thread Začátečnickou | Fórum | Odpovědi | Poslední příspěvek |
| Makes me wonder, jak jim pobyt v podnikání | skinnyman9000 | Vypnout Téma diskuze | 3 | 10. srpen 2007 05:20 |
| Dobrý web Business zástupů | alexderwolf | Web Design, hosting & SEO | 2 | 8 června 2007 12:21 |
| Jakékoliv podnikatelů tady? | Hybr! D | Vypnout Téma diskuze | 6 | 5. červen 2007 21:30 |
| Obchodní objekty, že nájem na 15-16 | kstar | Vypnout Téma diskuze | 12 | 4. červen 2007 23:48 |
| Thread Nástroje | |
| |