![]() |
|
|||||||
|
![]() |
|
|
Εργαλεία Θέματος |
|
|
|||
|
|||
|
Πώς μπορώ να διαχειριστώ τις επιχειρήσεις αρχείου
διαχειριστείτε αρχεία προμηθευτές και τους πελάτες τους φακέλους. Πρέπει να επικεντρωθούμε στην επιχείρηση που έχω το καλό το σύστημα; Πολύ srong επιχειρήσεων, το σύστημα; Αν θέλω να κάνω ένα πράγμα, θα πρέπει να είναι top εμπειρογνωμόνων; Πώς μπορώ να συνεχίσετε; Είμαι ενδιαφέροντος σε ορισμένες βιομηχανίες, έχει μικρή γνώση, ή έλλειψη γνώσης. Αν εξακολουθούν να θέλουν να ενταχθούν στην buines και να λάβουν τα έσοδα, πως μπορώ να συνεχίσω; Είναι πολύ δύσκολο να επιτύχει η σύμβαση. Είναι αδύνατο να λάβουν συμβόλαια ισχυρότερο από ανταγωνιστές αγώνα. Αποτυχία στην καταπολέμηση της, υπάρχουν πολλές μεγάλες ανταγωνιστές. Πώς μπορώ να συνεχίσετε; Πώς να λύσει αυτό; Ένας φίλος μου είπε: "Πιο ισχυρή συστήματα, περισσότερες υπηρεσίες, χαμηλότερες τιμές, πιο ανταγωνιστική, πιο ανταγωνιστική υπηρεσία" Κάποιος είπε: "Η εταιρεία ενδιαφέροντος σε ορισμένες βιομηχανίες δεν έχουν καμία δυνατότητα στις βιομηχανίες αυτές, ή δεν λειτουργεί σε αυτούς βιομηχανία σήμερα." "Χρήση off-the-shelf λύσεις, ή από μεγάλες εταιρείες της βιομηχανίας, ή τη μίσθωση ορισμένων προγραμματιστές, εμπειρογνωμόνων, συμβούλων για να οικοδομήσουμε μια προσαρμοσμένη λύση." "Αυτό είναι το πραγματικό, είναι ότι ιαμβικός πεντάμετρο; αιτία είναι όμορφη!" "Θες να παλέψουμε;" Τι μπορώ να κάνω; |
|
|
||||||||||||
|
||||||||||||
|
Τι;
|
||||||||||||
|
||||||||||||
|
Ορισμένοι άνθρωποι είναι πολύ άσχημα spammers.