![]() |
| |||||||
| Registracija | Mapa Spy | Member List | Donacije | Pretraživanje | Today's Posts | Označi Sve Forume Kao Pročitane | Forum Rules |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| Kako mogu upravljati poslovnim datoteku upravljati datotekama dobavljačima i klijentima datoteke. Moram koncentrirati na posao koji imam dobar sustav? Vrlo srong poslovanja, sustava? Ako želim raditi jednu stvar, moram biti stručnjak vrhu? Kako mogu nastaviti? Ja sam interes u nekim industrijama, imaju malo znanja, ili nedostatka znanja. Ako ja još uvijek želite pridružiti buines prihoda i dobiti, kako mogu nastaviti? Vrlo je teško dobiti ugovora. To je nemoguće dobiti ugovore od najjačih konkurenata borbu. Uspjeti u borbi, mnogi ogromni konkurenti. Kako mogu nastaviti? Kako riješiti ovo? Jedna od mojih prijatelja je rekao: "Više jakim sustavima, više usluga, niže cijene, konkurentniji, konkurentniji servis" Netko je rekao, "interesu društva u nekim industrijama nemaju sposobnost u ovim industrijama, ili ne radi u ovim industrija trenutno." "Koristite off-the-polica rješenja, ili s velikim industrijskim poduzećima, ili zaposliti nekog programera, stručnjaka, konzultanata za izgradnju prilagođenih rješenja." "To je pravi, da jampski pentametar? Uzrok je prekrasna!" "Želite li da se bori?" Što mogu učiniti? |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Što?
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Neki ljudi su stvarno loše Spameri.