![]() |
| |||||||
| Regisztráció | Oldaltérkép Spy | Tagok listája | Donate | Keres | Mai hozzászólások | Megjelöl Fórumok Olvas | Fórum Szabályok |
|
![]() |
| | Téma eszközök |
|
| |||
| |||
| Hogyan lehet kezelni az üzleti fájl fájlok kezeléséhez beszállítók és ügyfelek fájlokat. Muszáj koncentrálni, az üzleti, amit a rendszer? Nagyon srong üzleti, rendszer? Ha én akarok valamit, azt meg kell tetején szakértő? Hogyan lehet folytatni? Én érdek egyes iparágak, van egy kis tudás, vagy nem tud. Ha továbbra is szeretne csatlakozni a buines és a bevétel megszerzése, hogyan lehet folytatni? Ez nagyon kemény, hogy a szerződést. Ez lehetetlen szerződések legerősebb versenytársak harcolni. Hiba esetén a harcok, sok hatalmas versenytársak. Hogyan lehet folytatni? Hogyan lehet ezt megoldani? Az egyik barátom mondta: "Több erős rendszerek, a szolgáltatás, az alacsonyabb ár, több versenyképes, versenyképes szolgáltatás" Valaki azt mondta: "A vállalat érdeke az egyes iparágak nincs képessége az ezen iparágak, vagy nem működik az e jelenleg. "Használd off-the-shelf Ipari megoldások, illetve a nagy ipari vállalat, vagy bérlet egyes programozók, szakértők, tanácsadók, hogy egy egyedi megoldás." "Ez az igazi, hogy a jambikus pentameter? Mert szép! "Akarsz verekedni?" Mit tehetek? |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Mit?
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Vannak, akik tényleg rossz spammers.
![]() |
|
| Könyvjelzõk |
Hasonló szálak | ||||
| Szál | Thread Starter | Fórum | Válaszok | Utolsó hozzászólás |
| Makes me wonder hogyan maradni az üzleti életben | skinnyman9000 | Off Topic Discussion | 3 | 10. augusztus 2007 05:20 |
| Jó üzlet web hosts | alexderwolf | Web Design, Hosting & SEO | 2 | 8. június 2007 12:21 |
| Minden cégtulajdonosok itt? | Hybr! D | Off Topic Discussion | 6 | 5. jún 2007 21:30 |
| Üzleti helyek hire at 15-16 | kstar | Off Topic Discussion | 12 | 4. június 2007 23:48 |
| Téma eszközök | |
| |