![]() |
| |||||||
| Registruotis | Svetainės spy | Narių sąrašas | Donate | Ieškoti | Šiandien Žinutės | Pažymėti forumus kaip skaitytus | Forumo taisyklės |
|
![]() |
| | Temos įrankiai |
|
| |||
| |||
| Kaip galiu valdyti verslo failą Tvarkyk savo tiekėjais failus ir klientų failus. Turiu susikoncentruoti į verslo, kad turiu gera sistema? Labai srong verslo sistema? Jei aš noriu padaryti vieną dalyką, man turi būti viršuje ekspertas? Kaip aš galiu tęsti? Aš susidomėjimą kai kurioms pramonės šakoms, turi mažai žinių, arba trūksta žinių. Jei aš vis dar norite prisijungti buines ir gauti pajamas, kaip aš galiu tęsti? Labai sunku gauti sutartį. Tai neįmanoma gauti pirkimo iš stipriausių konkurentų kovoje. Neatitinka kovose, yra daug didelių konkurentų. Kaip aš galiu tęsti? Kaip išspręsti šią problemą? Vienas mano draugas sakė: "Daugiau stiprus sistemas, daugiau paslaugų, mažesnės kainos, daugiau konkurencijos, daugiau konkurencijos tarnyba" Kažkas pasakė: "Bendrovė suinteresuota kai kurioms pramonės šakoms nėra šiose pramonės šakose, gebėjimas, ar ne, dirbančių šiose pramonės atstovai pastaruoju metu. "Naudoti off-the-shelf sprendimai, ar iš didelių pramonės įmonių, arba kai programuotojai samdyti ekspertus, konsultantus sukurti pasirinktinį sprendimą." "Tai realus, yra ta jambinis pentametras? Cause it's beautiful!" "Nori kovoti?" What can I do? |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Ką?
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Kai kurie žmonės tikrai neblogai spameriai.