![]() |
| |||||||
| Zarejestruj się | Strona Spy | Lista Użytkowników | Darowizna | Szukać | Dzisiejsze Posty | Mark Forums Read | Regulamin forum |
|
![]() |
| | Narzędzia wątku |
|
| |||
| |||
| Jak zarządzać biznesu plik Zarządzaj plikami dostawców i klientów plików. Należy skoncentrować się w biznesie, że mam dobry system? Bardzo srong biznesu, systemu? Jeśli chcę zrobić jedną rzecz, muszę być ekspertem górę? Jak mogę kontynuować? Mam interes w niektórych branżach, mają mało wiedzy, lub brak wiedzy. Jeśli nadal chcesz dołączyć do buines i uzyskania przychodów, jak mogę kontynuować? Jest to bardzo trudne do uzyskania zamówienia. Niemożliwe jest uzyskanie kontraktów z najsilniejszych konkurentów walki. Nie w walce, istnieje wiele ogromnych konkurentów. Jak mogę kontynuować? Jak rozwiązać ten problem? Jeden z moich przyjaciół powiedział: "Więcej silnych systemów Więcej usług, niższa cena, bardziej konkurencyjny, bardziej konkurencyjnych usług" Ktoś powiedział: "Firma zainteresowania w niektórych branżach nie mają zdolności w tych branżach, lub nie działa w tych przetwórczego". "Korzystanie z półki rozwiązania, lub z dużych przedsiębiorstw, lub wynajmu niektórych programiści, eksperci, doradcy, aby utworzyć własne rozwiązanie". "To jest prawdziwe, jest fakt, że jambiczny pentametr? Przyczyną jest piękne!" "Chcesz walczyć?" Co mogę zrobić? |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Co?
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Niektórzy ludzie są naprawdę złe spamerów.
![]() |
|
| Zakładki |