![]() |
| |||||||
| Inregistrare | Site-ul Spy | Lista de stat | Doneaza | Căuta | Posturi de azi | Marchează forumurile citite | Forum Regulamentul |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| Cum pot gestiona afaceri fişier gestiona fişiere furnizori şi clienţi fişiere. Trebuie să se concentreze în afaceri pe care le-am de sistem bun? Foarte srong de afaceri, sistemul? Dacă vreau să fac un lucru, trebuie să fi început expert? Cum pot continua? Eu sunt de interes în unele domenii de activitate, au un pic de cunoştinţe, sau lipsa de cunoştinţe. Dacă aş mai vrea să se alăture buines şi de a obţine venituri, cum pot continua? Este foarte greu pentru a obtine contractul. Este imposibil de a obţine contracte de la mai puternici competitori lupta. Fail în luptă, există multe imens de concurenţi. Cum pot continua? Cum se rezolva asta? Un prieten al meu a spus: "Mai multe sisteme de puternic, mai multe servicii, preţ mai mic, mai competitivă, mai competitive de servicii" Cineva a spus: "Compania de interes, în unele sectoare industriale nu au nici capacitatea, în aceste industrii, sau nu este de lucru, în prezent, aceste industrie." "Folosiţi-off-a industriei de soluţii de depozitare, sau de la mari companii de industrie, sau închirierea unor programatori, experţi, consultanţi pentru a construi o soluţie personalizată." "Asta-i real, este ca iambic pentametru? Cauza e frumoasă!" "Vrei să ne batem?" Ce pot face? |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Ce?
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Unii oameni sunt foarte rău de spam.
![]() |
|
| Marcaje |