![]() |
| |||||||
| Registrovať | Site Spy | Zoznam členov | Darovanie | Hľadať | Dnešné príspevky | Označiť témy ako prečítané | Pravidlá fóra |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| Ako môžem riadiť podnikanie obrázok spravovať súbory dodávateľov a recenzie súbory. Musím sústrediť na podnikanie, že som dobrý systém? Veľmi srong podnikania, systém? Ak chcem robiť jednu vec, musím byť top odborníka? Ako mám pokračovať? Mám záujem o niektoré odvetvia, majú len málo informácií, alebo nevedomosti. Ak si napriek tomu chcete pripojiť k buines a získať príjmy, ako môžem pokračovať? Je veľmi ťažké získavať zákazky. Je možné získať zákazky z najsilnejšie konkurentmi bojovať. Zlyhávajúcim bojov, existuje veľa obrovská konkurencia. Ako mám pokračovať? Ako to vyriešiť? Jeden z mojich priateľ povedal: "Viac silné systémy Ďalšie služby, nižšie ceny, väčšej konkurencieschopnosti, Konkurencieschopnejšia služby" Niekto povedal: "Spoločnosť záujem niektoré odvetvia nemajú kapacity v týchto sektoroch, alebo nepracuje v tomto sektore v súčasnosti." "Použitie off-the-shelf riešení, alebo z veľkého priemyslu, alebo prenájom niektorých programátori, experti, poradcovia budovať vlastné riešenie." "To je skutočné, je to, že jambický pětistopý verš? Príčinou je to krásne!" "Chceš sa biť?" Čo môžem robiť? |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Čo?
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Niektorí ľudia sú naozaj zlé spamermi.
![]() |
|
| Záložky |
Podobné témy | ||||
| Nitka | Thread Odľahčenú | Fórum | Odpovede | Posledný príspevok |
| Makes me wonder, ako im pobyt v podnikaní | skinnyman9000 | Vypnúť Téma diskusie | 3 | 10. august 2007 05:20 |
| Dobrý web Business zástupcov | alexderwolf | Web Design, hosting & SEO | 2 | 8 júna 2007 12:21 |
| Akékoľvek podnikateľov tady? | Hybr! D | Vypnúť Téma diskusie | 6 | 5. jún 2007 21:30 |
| Obchodné objekty, že prenájom na 15-16 | kstar | Vypnúť Téma diskusie | 12 | 4. jún 2007 23:48 |
| Thread Tools | |
| |