![]() |
|
|||||||
| Регистрација | Мапа Спы | Мембер Лист | Донације | Претраживање | Тодаы'с Постс | Означи Све Форум Као Прочитани | Форум Рулес |
|
![]() |
|
|
Тхреад Тоолс |
|
|
|||
|
|||
|
Како могу управљати пословним датотеку
управљати датотекама добављачима и клијентима датотеке. Морам концентрисати на посао који имам добар систем? Врло сронг пословања, система? Ако желим радити једну ствар, морам бити стручњак врху? Како да наставите? Ја сам интерес у неким индустријама, имају мало знања, или недостатка знања. Ако ја још увек желите придружити буинес прихода и добити, како могу наставити? Врло је тешко добити уговора. То је немогуће добити уговоре од најјачих конкурената борбу. Успети у борби, многи огромни конкуренти. Како да наставите? Како решити ово? Једна од мојих пријатеља је рекао: "Више јаким системима, више услуга, ниже цене, компетивније, компетивније сервис" Неко је рекао, "интересу друштва у неким индустријама немају способност у овим индустријама, или не ради у овим индустрија тренутно." "Користите офф-тхе-полица решења, или са великим индустријским предузећима, или запослити неког програмера, стручњака, консултаната за изградњу прилагођених решења." "То је прави, да јампски пентаметар? Узрок је прекрасна!" "Желите ли да се бори?" Шта могу учинити? |
|
|
||||||||||||
|
||||||||||||
|
Шта?
|
||||||||||||
|
||||||||||||
|