![]() |
| |||||||
|
![]() |
| | Konu Araçları |
|
| |||
| |||
| Nasıl iş dosyası yönetebilir tedarikçileri ve müşterileri dosyaları dosyaları yönetebilirsiniz. Ben iş ben iyi bir sistem olan konsantre olmalı? Çok srong iş, sistem mi? Eğer, ben üst olmalıdır uzman bir şey yapmak ister misin? Nasıl devam edebilirsiniz? Ben, bazı sektörlerdeki faiz pm küçük bir bilgi ya da bilgi eksikliği var. Eğer hala buines katılmak ve kazanç elde etmek, nasıl devam edebilir misin? Çok sözleşme elde etmek zordur. Bu güçlü rakiplerin mücadele kimden sözleşme almak mümkün değildir. Bu mücadelede başarısız olursa, pek çok büyük rakipleri vardır. Nasıl devam edebilirsiniz? Bu nasıl çözmek için? Benim arkadaş "," Daha güçlü sistemleri, daha fazla hizmet, daha düşük fiyat, daha rekabetçi, daha rekabetçi hizmet söyledi Birisi, "bazı sektörlerdeki Firma faiz söyledi bu endüstrisi, hiçbir yeteneği veya bu sektöründe şu anda çalışmıyor." "Kapalı kullan-the-raf endüstri çözümleri veya büyük sanayi firmaları veya kiralık bir programcı, uzman, özel bir çözüm oluşturmak için danışmanları seçin." "Bu gerçek, yani Iambic beş heceli mısra? Çok güzel's neden's!" "Savaşmak ister misin?" Ne yapabilirim? |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Ne?
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Bazı insanlar gerçekten kötü spam.