![]() |
| |||||||
| Реєстрація | Сайт Spy | Список | Пожертвування | Пошук | Сьогоднішні повідомлення | Відзначити форуми читати | Правила форуму |
|
![]() |
| | Різьба Інструменти |
|
| |||
| |||
| Як я можу керувати бізнес-файлів Управляти файлами постачальниками і клієнтами файлів. Чи повинен я зосередитися на бізнесі, що я гарна система? Дуже Srong бізнесу, системі? Якщо я хочу зробити одну річ, я повинна бути Топ експерта? Як я можу продовжити? Я інтерес у деяких галузях, мають мало знань або нестачу знань. Якщо я, як і раніше хочуть приєднатися до buines і отримати дохід, як я можу продовжити? Це дуже важко отримати контракт. Неможливо отримати контракти від сильних боротьба конкурентів. Потерпіти невдачу в бойових діях, існує безліч величезних конкурентів. Як я можу продовжити? Як цього позбутися? Один з моїх друзів сказав: "Більше сильних систем, додаткового сервісу, низька ціна, більш конкурентоспроможним, більш конкурентоспроможні послуги" Хтось сказав: "інтереси компанії в деяких галузях промисловості не мають можливості в цих галузях, або не працюють у цих галузях у даний час". "Використання Off-The-шельф галузевих рішень, або від великих компаній індустрії, або найняти програмістів, експертів, консультантів, щоб побудувати своє власне рішення". "Це реальним, що п'ятистопний ямб? Причин це красиво!" "Хочете воювати? Що я можу зробити? |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Що?
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Деякі люди дійсно погано спамерів.
![]() |
|
| Закладки |
Аналогічні нитки | ||||
| Нитка | Різьба для початківців | Форум | Відповіді | Останнє повідомлення |
| Робить мені незрозуміло, як вони залишаються в бізнесі | skinnyman9000 | Off Topic Discussion | 3 | 10 серпня 2007 05:20 |
| Добре хостів Бізнес Мережі | alexderwolf | Веб дизайн, хостинг & SEO | 2 | 8 червня 2007 12:21 |
| Будь-який бізнес, власники тут? | Hybr! D | Off Topic Discussion | 6 | 5 червня 2007 21:30 |
| Бізнес місцях, які наймають на 15-16 | kstar | Off Topic Discussion | 12 | 4 червня 2007 23:48 |
| Різьба Інструменти | |
| |