![]() |
| |||||||
| Регистрация | Карта Spy | Държава Списък | Дарения | Търся | Днешната Постове | Марк Форуми Прочети | Форум Правила |
|
![]() |
| | Нишка Инструменти |
|
| |||
| |||
| бившето ми гадже е турил обърна много български софтуер в Китай. така всичко, което четете сега е почти китайски Има ли начин да се превърне всичко обратно на английски Просто свалете Picasa и го е превърнал писане на английски в Китай благодаря |
|
| |||
| |||
| Някой? |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Това е доста неясен въпрос, опитайте се обяснява по-подробно по-добре.
| |||
| |||
| на Picasa2 е на китайски и не мога да го прочетете тя е в китайски charctor, но е трябвало да бъде английски Как мога да го върна на английски Не знам как да го обясня по-добре |
|
| |||
| |||
| Звучи като Windows езикови опции са били променени. Аз не знам китайски, така не съм сигурен как ще ви напътстваме. Ако публикувате параван сачми на началната меню отворете да можем да започнем там. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Аз не знам какво сте GF е направил, но тя не звук добро. Никога не съм чувал за това, преди да ... Сигурен ли си, че сте изтеглили и английски Picasa? Изберете английски, когато го инсталирате? Вие не можете да промените езика обикновено в XP, само смяна на входа език. А на екрана, както каза Дейв ще помогне.