![]() |
| |||||||
| Registrovat | Site Spy | Seznam členů | Darování | Hledat | Dnešní příspěvky | Označit témata jako přečtená | Pravidla fóra |
|
![]() |
| | Thread Nástroje |
|
| |||
| |||
| moje bývalá přítelkyně dala obrátil mnoho anglických software v čínštině. takže všechno, co jsem četl, je nyní téměř chinese Existuje způsob, jak zase všechno zpátky do angličtiny Já jen stáhnout program Picasa a to se ukázalo v anglickém psaní do chinese děkuji ti |
|
| |||
| |||
| někdo? |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| To je dost vágní otázku, zkuste vysvětlování v lepší detail.
| |||
| |||
| o Picasa2 je v čínštině a nemůžu přečíst je v čínských charctor ale prý to je angličtina Jak se zase zpátky do angličtiny i dont know how to vysvětlit lépe |
|
| |||
| |||
| Zní to jako Windows jazykových možností byly změněny. Nevím čínské tak nejsem jistý, jak by člověk, jak postupovat. Pokud se vám po obrazovce zastřelil svého start menu otevřete můžeme začít tam. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| I don't know what you're gf udělal, ale to nezní dobře. Nikdy jsem neslyšel o tomto před ... Jste si jisti, že jste si stáhli a anglicky Picasa? English zvolili při instalaci, že? Nemůžete obvykle změnit jazyk v XP, jen změní vstupní jazyk. A snímek jako Dave řekl by pomohlo.
![]() |
|
| Záložky |
Podobná témata | ||||
| Nitka | Thread Začátečnickou | Fórum | Odpovědi | Poslední příspěvek |
| Zobraz chinese s IE8 | tlh44 | Webových prohlížečů & FTP Klienti | 2 | 29. června 2009 13:18 |
| Ahoj, já jsem čínský zde! | torjancolin | Představte Yourself Zde | 5 | 27. leden 2009 09:15 |
| Dobrý den, od čínského | guanbeilang | Představte Yourself Zde | 5 | 12. ledna 2009 15:14 |
| Odinstalovat Windows - English výtisk | osalajan | Operační systémy Windows | 3 | 7. listopad 2007 08:09 |
| Jsou pohodlné s americkou British English? | tangg | Vypnout Téma diskuze | 8 | 28 června 2007 23:38 |
| Thread Nástroje | |
| |