![]() |
|
| |||
| |||
| πρώην φίλη μου που έχει μετατραπεί πολλά αγγλικά λογισμικό στο κινέζικο. Διάβασα τα πάντα μέχρι τώρα είναι σχεδόν κινέζικο υπάρχει τρόπος να μετατρέψουν τα πάντα πίσω σε αγγλικά Μόλις κατεβάσετε το Picasa και έχει μετατραπεί τα αγγλικά γραπτώς σε κινεζικά σε ευχαριστώ |
|
| |||
| |||
| κανέναν;; |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Αυτό είναι μια αρκετά ασαφής ερώτηση, ας προσπαθήσουμε να τα εξηγήσουμε σε καλύτερη ανάλυση.
| |||
| |||
| το Picasa2 είναι στα κινέζικα και δεν μπορώ να το διαβάσετε είναι το κινέζικο charctor αλλά υποτίθεται ότι είναι η αγγλική Πώς μπορώ να ανοίξετε πάλι, στα αγγλικά i dont ξέρει πώς να το εξηγήσω καλύτερα |
|
| |||
| |||
| Ακούγεται σαν Windows γλώσσα σας επιλογές έχουν αλλάξει. Δεν ξέρω κινέζικα οπότε δεν είμαι σίγουρος πως κάποιος θα σας καθοδηγήσει. Εάν μετά από ένα στιγμιότυπο οθόνης σας μενού Έναρξη ανοιχτή μπορούμε να αρχίσουμε εκεί. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Δεν ξέρω τι είστε GF έχει κάνει αλλά δεν καλό ήχο. Ποτέ δεν έχω ακούσει για αυτό πριν από την ... Είστε σίγουροι ότι έχετε κατεβάσει και αγγλικά Picasa; Επιλέξτε αγγλική γλώσσα κατά την εγκατάσταση του; Δεν μπορείτε να αλλάξετε τη γλώσσα κανονικά σε XP, μόνο η αλλαγή της γλώσσας εισόδου. Ένα screenshot Dave όπως είπε, θα βοηθήσει.