![]() |
| |||||||
| Regisztráció | Oldaltérkép Spy | Tagok listája | Donate | Keres | Mai hozzászólások | Megjelöl Fórumok Olvas | Fórum Szabályok |
|
![]() |
| | Téma eszközök |
|
| |||
| |||
| my ex girlfriend terjesztett be egy csomó angol kínai szoftver. Elolvastam mindent, így most már majdnem kínai Van-e olyan módon viszont mindent vissza angol Csak töltse le a Picasa és azt írásban fordult az angol a kínai köszönöm |
|
| |||
| |||
| anyone? |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Ez egy elég homályos kérdés, próbálja elmagyarázni jobb részleteket.
| |||
| |||
| A Picasa2 a kínai és nem tudom elolvasni ez kínai charctor, de lehet, hogy angol Honnan kapcsolja vissza angol én dont tud hogyan magyarázzam meg a jobb |
|
| |||
| |||
| Úgy hangzik, mint a Windows nyelvi lehetőségek is megváltoztak. Nem tudom, nem vagyok kínai így biztos benne, hogy azt végigvezetik. Ha a post screen shot of a Start menü megnyitásához tudjuk kezdeni ott. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Nem tudom, mit gf tett, de nem hangzik jól. Még soha nem hallottam ilyet ... Biztos benne, hogy a letöltött és angol Picasát? Angol, amikor úgy döntött, hogy a telepítés? Nem tud rendesen változtatni a nyelvet, XP, a változás csak a bemenő nyelv. A képernyőről, mint Dave azt mondta volna segíteni.
![]() |
|
| Könyvjelzõk |
Hasonló szálak | ||||
| Szál | Thread Starter | Fórum | Válaszok | Utolsó hozzászólás |
| Display kínai az IE8 | tlh44 | Web böngésző és FTP Clients | 2 | 29. június 2009 13:18 |
| Hello, I'm a kínai itt! | torjancolin | Itt mutasd meg magadat | 5 | 27. január 2009 09:15 |
| Üdvözlet a kínai | guanbeilang | Itt mutasd meg magadat | 5 | 12. január 2009 15:14 |
| Uninstall Windows - angol példányt | osalajan | A Windows operációs rendszerek | 3 | 7. november 2007 08:09 |
| Brit kényelmes amerikai angol? | tangg | Off Topic Discussion | 8 | 28. június 2007 23:38 |
| Téma eszközök | |
| |