![]() |
| |||||||
| Registruotis | Svetainės spy | Narių sąrašas | Donate | Ieškoti | Šiandien Žinutės | Pažymėti forumus kaip skaitytus | Forumo taisyklės |
|
![]() |
| | Temos įrankiai |
|
| |||
| |||
| mano ex draugė iškėlė pasuko iš anglų į kinų įranga aikštelė. taigi viskas aš perskaičiau, dabar yra beveik Kinų Ar yra būdas viską pasukti atgal į anglų Aš tiesiog atsisiųsti Picasa, ir jis kreipėsi raštu anglų į kinų ačiū |
|
| |||
| |||
| kas? |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Tai gana neaiškus klausimas, pabandykite paaiškinti ir tiksliau.
| |||
| |||
| Picasa2 yra kinų ir aš negaliu skaityti jis yra Kinijos charctor, tačiau manoma, kad anglų Kaip pasukti jį atgal į anglų I dont know how to explain it any better |
|
| |||
| |||
| Panašiai kaip Windows Kalbos pasirinkimas buvo pakeistas. Aš nežinau kinų todėl nesu tikras, kaip viena tai jums per. Jei po fotografiją ekrano meniu Pradėti atvirą galime pradėti ten. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| I don't know what you're GF padarė, bet jis neatrodo geras. Aš niekada girdėjote apie tai anksčiau ... Ar tikrai norite atsisiųsti ir anglų kalbomis "Picasa"? Pasirinko anglų, kai diegiant? Jūs galite ne paprastai pakeisti į XP kalba, tik pakeisti įvesties kalbą. Screenshot kaip Dave sakė padėtų.