![]() |
| |||||||
| Реєстрація | Сайт Spy | Список | Пожертвування | Пошук | Сьогоднішні повідомлення | Відзначити форуми читати | Правила форуму |
|
![]() |
| | Різьба Інструменти |
|
| |||
| |||
| моя колишня подруга поставила виявилося багато англійська програмного забезпечення на китайській мові. так що все я читаю зараз майже Китайська Чи є спосіб поставити все назад на англійську Я просто завантажити Picasa, і воно перетворилося в письмовому Англійська Китайська Спасибо |
|
| |||
| |||
| Anyone?? |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Це досить розпливчастий питання, спробуйте пояснити в кращій деталізації.
| |||
| |||
| Picasa2 "на китайському, і я не можу його прочитати Саме в китайський charctor але має бути англійська Як перетворити його назад в англійський Я не знаю, як пояснити це краще |
|
| |||
| |||
| Схоже, ваші варіанти Windows Мова було змінено. Я не знаю китайський таким я не знаю, як можна було б через вас. Якщо ви розмістите знімок екрана з меню "Пуск" відкритої ми можемо розпочати там. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Я не знаю, що ти зробив GF але це не звучить добре. Я ніколи не чув про це раніше ... Ви впевнені, що ви завантажили і Англійська Picasa? Англійська Виберіть при установці це? Ви не можете звичайно змінити мову в XP, тільки змінити мову введення. Знімок як Дейв сказав допоможе.
![]() |
|
| Закладки |
Аналогічні нитки | ||||
| Нитка | Різьба для початківців | Форум | Відповіді | Останнє повідомлення |
| Китайський дисплей з IE8 | tlh44 | Веб-браузери & FTP-клієнти | 2 | 29 червня 2009 13:18 |
| Здравствуйте, я китайська тут! | torjancolin | Тут Introduce Yourself | 5 | 27 січня 2009 09:15 |
| Привіт від китайця | guanbeilang | Тут Introduce Yourself | 5 | 12 січня 2009 15:14 |
| Видалення Windows - Англійська копія | osalajan | Операційні системи Windows | 3 | 7 листопада 2007 08:09 |
| Британські чи зручно з американською англійською мовою? | tangg | Off Topic Discussion | 8 | 28 червня 2007 23:38 |
| Різьба Інструменти | |
| |