по-малко капитал

Magazine
Go Back   Компютърна сок > Компютърен софтуер > Общи Софтуер Чат

Register

Как да създадете интернет прокси - Седем пълномощни?

Reply

Нишка Инструменти
Old 11-ти февруари, 2008, 20:32
Член Група

Default Как да създадете интернет прокси - Седем пълномощни?

Някой има ли голяма полза и за четене настойнически този лесен за използване за това как да създадете свой пълномощник на Mac и / или Windows?

Също така, точно за какво са всички функции, които пълномощник може да направи, освен това, което вече знам.
Можете ли да направите сами анонимни чрез пълномощник?
Old 12-ти февруари, 2008, 03:43
Администратор Група

Искате да кажете на вашия компютър или интернет страница?

Моята система: Hybr! Г

Процесор (и):
AMD Turion 64 X2 TL-64 2.2GHz
Дънната платка:
HP nForce 560
RAM памет:
2GB DDR2 PC2-5300
Графична карта (и):
NVidia 7150M борда Интегриран
Звукова карта:
5,1 борда Интегриран
Hard Drive (и):
250GB 5400RPM SATA300
Оптично устройство (а):
18x CD / DVDRW DL-АТА
Дело / PSU:
Фондова HP
Охлаждане:
Фондова HP
Мрежа / Интернет:
10/100 Ник / 10 MB Вирджински Кабел
Монитор (и):
17 "WXGA + HD BrightView Широкоекранен
Операционна система (и):
Windows 7 Ultimate 32Bit
Old 12-ти февруари, 2008, 11:30
Член Група

За PC
Old 13-ти февруари 2008, 04:46
Номер на групата

Създаване на прокси би само хората ще могат да използват ВАС да anonymize техния трафик, а не обратното.

Опитайте с намирането на HTTP прокси за www.xroxy.com.
"Аз обичам P182 толкова много, че когато жена ми система е всички шумни и всички необходими видове почистване, Купих си един. Тогава, когато аз искам котка, аз купих P182. За P182 не е котката по себе си, но той все още е една отлична покупка. "

Моята система: 日夏子

Процесор (и):
Core 2 Duo E6400 2,13 -> 3.01ghz
Дънната платка:
MSI P6N SLI Platinum LGA 775
RAM памет:
2GB Патриотичния Екстремни Ефективност
Графична карта (и):
PNY 8800GTS 320MB
Звукова карта:
Звук Blaster Xtremegamer 7,1
Hard Drive (и):
80GB + 500GB
Оптично устройство (а):
2x SATA
Дело / PSU:
ANTEC 900 + 620W Aerocool zeroDBA
Охлаждане:
4x 120 мм Yate-гмуркач + 200 mm нагоре
Мрежа / Интернет:
Qwest
Монитор (и):
Dell 22 "S2209W (1920x1080)
Операционна система (и):
Windows XP + 7
Old 17-ти Февруари 2008, 19:31
Член Група

Ей, имам Vidalia сега. Той е в действие Тор, но аз съм уверен в това как да го използвам. Има ли някаква подробна настойнически
Old 17-ти Февруари 2008, 19:47
Номер на групата

Пусни Privoxy, после право върху лук във вашето бързо стартиране площ (от ляво на време) и натиснете Активирай (Мисля, че на него), а след това изчакайте няколко секунди, за да придобие маршрут.

Можете да получите TorButton за Firefox (това е Адон), за да превключвате Vidalia и изключване. В противен случай тя няма да работи (вие трябва да въведете настройките ръчно).
"Аз обичам P182 толкова много, че когато жена ми система е всички шумни и всички необходими видове почистване, Купих си един. Тогава, когато аз искам котка, аз купих P182. За P182 не е котката по себе си, но той все още е една отлична покупка. "
Old 17-ти Февруари 2008, 20:00
Член Група

OOO OK. Мислех, че така. и мой приятел ми каза, че аз трябва да си изтеглите някои сървъри или нещо подобно, за да може тя да работи. също Айв чух това нещо на тема "4chan" Когато един човек имаше седем пълномощни. Какво прави той да кажа, и това е възможно. Какво означава това правим и как го прави ефекта си?
Old 17-ти Февруари 2008, 20:12
Номер на групата

Не е необходимо да се създаде сървър, просто изтегляне Vidalia. Вашият приятел е вероятно мисля, че искаш да създадат свой пълномощник, който сам не би ли анонимността (cause.. Става въпрос за вашия компютър!).

"Седем пълномощни" е просто meme на 4chan за хора се опитват да следите ти си се възпрепятства разследването, като зад ненормален брой пълномощни. Тор прави технически ви чрез много различни "възли".
Old 17-ти Февруари 2008, 23:26
Член Група

А виждам благодаря.
Old 18-ти февруари 2008 година, 00:19
Член Група

Сега, когато използвам Torbutton, моята интернет навик работа. тя ми казва, прокси приучавам позволяват интернет връзка
Reply

Register

Маркери

Подобни Конци
Нишка Нишка Начално Форум Отговори Последно мнение
Интернет прокси софтуер bigyin Общи Софтуер Чат 5 20 май 2008 година 10:46
RE: прокси настройки simon1990 Браузъри Уеб & FTP клиенти 2 1-во Март 2008 15:32
Браузър Прокси ashaiba Браузъри Уеб & FTP клиенти 5 18 Feb 2008 04:17
McAfee Прокси служба Модул Проблеми chez_fletch2002 Вирус, шпионски софтуер & Сигурност 5 22 Юли 2007 08:49
Нишка Инструменти

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Компютърни сок.

Осъществено от vBulletin ® Copyright © 2000 - 2009 Jelsoft предприятия ООД SEO от vBSEO © 2009, Crawlability, Inc