![]() |
| |||||||
| Регистрация | Карта Spy | Държава Списък | Дарения | Търся | Днешната Постове | Марк Форуми Прочети | Форум Правила |
|
![]() |
| | Нишка Инструменти |
|
| |||
| |||
| Някой има ли голяма полза и за четене настойнически този лесен за използване за това как да създадете свой пълномощник на Mac и / или Windows? Също така, точно за какво са всички функции, които пълномощник може да направи, освен това, което вече знам. Можете ли да направите сами анонимни чрез пълномощник? |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Искате да кажете на вашия компютър или интернет страница?
| |||
| |||
| За PC |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Създаване на прокси би само хората ще могат да използват ВАС да anonymize техния трафик, а не обратното. Опитайте с намирането на HTTP прокси за www.xroxy.com.
"Аз обичам P182 толкова много, че когато жена ми система е всички шумни и всички необходими видове почистване, Купих си един. Тогава, когато аз искам котка, аз купих P182. За P182 не е котката по себе си, но той все още е една отлична покупка. " Моята система: 日夏子
|
|
| |||
| |||
| Ей, имам Vidalia сега. Той е в действие Тор, но аз съм уверен в това как да го използвам. Има ли някаква подробна настойнически |
|
| |||
| |||
| Пусни Privoxy, после право върху лук във вашето бързо стартиране площ (от ляво на време) и натиснете Активирай (Мисля, че на него), а след това изчакайте няколко секунди, за да придобие маршрут. Можете да получите TorButton за Firefox (това е Адон), за да превключвате Vidalia и изключване. В противен случай тя няма да работи (вие трябва да въведете настройките ръчно).
__________________ "Аз обичам P182 толкова много, че когато жена ми система е всички шумни и всички необходими видове почистване, Купих си един. Тогава, когато аз искам котка, аз купих P182. За P182 не е котката по себе си, но той все още е една отлична покупка. " |
|
| |||
| |||
| OOO OK. Мислех, че така. и мой приятел ми каза, че аз трябва да си изтеглите някои сървъри или нещо подобно, за да може тя да работи. също Айв чух това нещо на тема "4chan" Когато един човек имаше седем пълномощни. Какво прави той да кажа, и това е възможно. Какво означава това правим и как го прави ефекта си? |
|
| |||
| |||
| Не е необходимо да се създаде сървър, просто изтегляне Vidalia. Вашият приятел е вероятно мисля, че искаш да създадат свой пълномощник, който сам не би ли анонимността (cause.. Става въпрос за вашия компютър!). "Седем пълномощни" е просто meme на 4chan за хора се опитват да следите ти си се възпрепятства разследването, като зад ненормален брой пълномощни. Тор прави технически ви чрез много различни "възли".
__________________ "Аз обичам P182 толкова много, че когато жена ми система е всички шумни и всички необходими видове почистване, Купих си един. Тогава, когато аз искам котка, аз купих P182. За P182 не е котката по себе си, но той все още е една отлична покупка. " |
|
| |||
| |||
| А виждам благодаря. |
|
| |||
| |||
| Сега, когато използвам Torbutton, моята интернет навик работа. тя ми казва, прокси приучавам позволяват интернет връзка |
![]() |
|
| Маркери |
Подобни Конци | ||||
| Нишка | Нишка Начално | Форум | Отговори | Последно мнение |
| Интернет прокси софтуер | bigyin | Общи Софтуер Чат | 5 | 20 май 2008 година 10:46 |
| RE: прокси настройки | simon1990 | Браузъри Уеб & FTP клиенти | 2 | 1-во Март 2008 15:32 |
| Браузър Прокси | ashaiba | Браузъри Уеб & FTP клиенти | 5 | 18 Feb 2008 04:17 |
| McAfee Прокси служба Модул Проблеми | chez_fletch2002 | Вирус, шпионски софтуер & Сигурност | 5 | 22 Юли 2007 08:49 |
| Нишка Инструменти | |
| |