![]() |
| |||||||
| Registrovat | Site Spy | Seznam členů | Darování | Hledat | Dnešní příspěvky | Označit témata jako přečtená | Pravidla fóra |
|
![]() |
| | Thread Nástroje |
|
| |||
| |||
| Má někdo mít velké a čitelné užitečný tutorial to je snadné použití, jak vytvořit proxy na mac a / nebo Windows? Také přesně to, co jsou všechny funkce, které proxy může dělat, kromě toho, co jsem už věděl. Můžete si sami anonymní přes proxy? |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Myslíš na PC nebo na webových stránkách?
| |||
| |||
| Pro PC |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Vytvoření proxy by pouze znamenalo by lidé mohli používat, abyste anonymize jejich provozu, ne opačně. Zkuste najít na HTTP proxy www.xroxy.com.
"Miloval jsem na P182 tolik, že při mé manželky byl systém všech hlučných a potřebné nejrůznější čištění, koupil jsem jí jeden. Potom, když jsem chtěla kočku jsem koupil P182. K P182 není kočka sama o sobě, ale je to stále vynikající koupit. " Můj systém: 日夏子
|
|
| |||
| |||
| Ahoj, mám Vidalia nyní. běží Tor, ale já jsem si nejste jisti, jak ji používat. Existuje nějaký podrobný tutorial |
|
| |||
| |||
| Běh Privoxy, potom klikněte pravým tlačítkem myši na cibulce v oblasti rychlého spuštění (na levé straně času) a klikněte na Povolit (myslím, že to je), pak čekat několik sekund na to, abyste získali trasy. Můžete získat TorButton pro Firefox (je to addon) přepínat Vidalia a vypnutí. Jinak to nebude fungovat (musíte zadat ručně).
__________________ "Miloval jsem na P182 tolik, že při mé manželky byl systém všech hlučných a potřebné nejrůznější čištění, koupil jsem jí jeden. Potom, když jsem chtěla kočku jsem koupil P182. K P182 není kočka sama o sobě, ale je to stále vynikající koupit. " |
|
| |||
| |||
| ooo ok. Myslel jsem, že ano. a můj přítel mi řekl, že jsem ke stažení některé servery nebo něco takového, aby se plně fungovat. IVE také slyšeli to, co na "4chan", kde chlap měl sedm proxy. co říct, a je to možné. co to dělat a jak to má vliv vy? |
|
| |||
| |||
| Nemáte nastavit libovolný server, stejně download Vidalia. Váš přítel byl pravděpodobně přemýšlel jste chtěli Nastavení proxy sám, která by vám neměla žádné anonymitě (cause.. Je to váš počítač!). "Sedm proxy", je jen na Meme 4chan o lidech, kteří se snaží stopu jste si prostřednictvím vaší IP je zmařil tím, že za jeden šílený počet proxy. Tor je technicky dostat přes poměrně málo odlišné "uzly".
__________________ "Miloval jsem na P182 tolik, že při mé manželky byl systém všech hlučných a potřebné nejrůznější čištění, koupil jsem jí jeden. Potom, když jsem chtěla kočku jsem koupil P182. K P182 není kočka sama o sobě, ale je to stále vynikající koupit. " |
|
| |||
| |||
| ah aha, díky. |
|
| |||
| |||
| Teď, když používám Torbutton, můj internet zvyklý pracovat. to říká můj zvyk proxy umožňují připojení k internetu |
![]() |
|
| Záložky |
Podobná témata | ||||
| Nitka | Thread Začátečnickou | Fórum | Odpovědi | Poslední příspěvek |
| Internet Proxy Software | bigyin | Obecné Software Chat | 5 | 20. května 2008 10:46 |
| RE: nastavení proxy | simon1990 | Webových prohlížečů & FTP Klienti | 2 | 1. března 2008 15:32 |
| Browser Proxy | ashaiba | Webových prohlížečů & FTP Klienti | 5 | 18. února 2008 04:17 |
| McAfee Proxy Service Modul Problémy | chez_fletch2002 | Virus, spyware a bezpečnost | 5 | 22. července 2007 08:49 |
| Thread Nástroje | |
| |