![]() |
| |||||||
|
![]() |
| | Εργαλεία Θέματος |
|
| |||
| |||
| Υπάρχει κάποιος που να έχει μεγάλη χρησιμότητα και αναγνώσιμη φροντιστήριο thats εύκολο στη χρήση του για το πώς να δημιουργήσετε ένα πληρεξούσιο σε mac ή / και τα παράθυρα; Επίσης, είναι ακριβώς ό, τι όλα τα χαρακτηριστικά που πληρεξούσιος μπορεί να κάνει, εκτός από αυτό που ήδη γνωρίζουμε. Μπορείτε να κάνετε εσείς ανώνυμα μέσω proxy; |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Εννοείς για τον υπολογιστή σας ή μια ιστοσελίδα;
| |||
| |||
| Για έναν υπολογιστή |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Δημιουργία ενός πληρεξουσίου θα σημαίνει μόνο οι άνθρωποι θα είναι σε θέση να χρησιμοποιούν τη anonymize την κίνησή τους, δεν συμβαίνει το αντίθετο. Δοκιμάστε εξεύρεση HTTP proxy για www.xroxy.com.
"Αγαπούσα τον P182 τόσο πολύ που, όταν η γυναίκα μου και το σύστημα είχε όλα τα θορυβώδη και τα οποία είναι απαραίτητα όλα τα είδη καθαρισμού, έχω αγοράσει το ένα. Έπειτα, όταν ήθελα μια γάτα, εγώ αγόρασα ένα P182. Το P182 δεν είναι από μόνη της μια γάτα, αλλά εξακολουθεί να είναι μια εξαιρετική αγορά. " Το σύστημά μου: 日夏子
|
|
| |||
| |||
| Έχω Vidalia τώρα. Tor να τρέχει, αλλά είμαι σίγουρος για το πώς να το χρησιμοποιήσει. Υπάρχει κάποια λεπτομερή εκμάθηση |
|
| |||
| |||
| Εκτελέστε Privoxy, στη συνέχεια, κάντε δεξί κλικ το κρεμμύδι σε σας γρήγορη έναρξη περιοχή (στα αριστερά του χρόνου) και πατήστε Ενεργοποίηση (Νομίζω πως αυτό), στη συνέχεια, περιμένετε μερικά δευτερόλεπτα για να αποκτήσουν μια διαδρομή. Μπορείτε να βρείτε TorButton για Firefox (είναι ένα πρόσθετο) για εναλλαγή Vidalia και να σβήνουν. Διαφορετικά δεν θα υπάρξει αποτέλεσμα (πρέπει να εισάγετε τις ρυθμίσεις).
__________________ "Αγαπούσα τον P182 τόσο πολύ που, όταν η γυναίκα μου και το σύστημα είχε όλα τα θορυβώδη και τα οποία είναι απαραίτητα όλα τα είδη καθαρισμού, έχω αγοράσει το ένα. Έπειτα, όταν ήθελα μια γάτα, εγώ αγόρασα ένα P182. Το P182 δεν είναι από μόνη της μια γάτα, αλλά εξακολουθεί να είναι μια εξαιρετική αγορά. " |
|
| |||
| |||
| OOO ok. Σκέφτηκα έτσι. καλά ο φίλος μου μου είπε ότι θα πρέπει να κατεβάσετε κάποια servers ή κάτι για να την πλήρη εργασία. Επίσης IVE ακούσει για αυτό το πράγμα "4chan" όταν ένας άνθρωπος είχε επτά πληρεξουσίων. τι σημαίνει, και είναι δυνατόν. τι κάνει και πώς αποτέλεσμα σας; |
|
| |||
| |||
| Δεν χρειάζεται να δημιουργηθεί οποιοσδήποτε server, μόλις κατεβάσετε Vidalia. Ο φίλος σου ήταν πιθανώς σκέψης θέλατε να δημιουργηθεί ένα πληρεξούσιο στον εαυτό σας που δεν θα σας δώσει κάθε ανωνυμία (cause.. Πρόκειται για το δικό σας υπολογιστή!). "Επτά πληρεξουσίων" είναι μόνο για την ίδια 4chan περίπου ανθρώπων που προσπαθούν να παρακολουθείτε σας μέσω των IP που εξουδετερώνεται από την πίσω από έναν παράφρονα αριθμός των πληρεξουσίων. Tor η τεχνική σας με αρκετά διαφορετικά "κόμβους".
__________________ "Αγαπούσα τον P182 τόσο πολύ που, όταν η γυναίκα μου και το σύστημα είχε όλα τα θορυβώδη και τα οποία είναι απαραίτητα όλα τα είδη καθαρισμού, έχω αγοράσει το ένα. Έπειτα, όταν ήθελα μια γάτα, εγώ αγόρασα ένα P182. Το P182 δεν είναι από μόνη της μια γάτα, αλλά εξακολουθεί να είναι μια εξαιρετική αγορά. " |
|
| |||
| |||
| ah i βλέπε ευχαριστώ. |
|
| |||
| |||
| Τώρα, όταν χρησιμοποιώ Torbutton, internet wont δουλειά μου. μου λέει πληρεξουσίου συνηθίζει επιτρέπουν σύνδεση με το διαδίκτυο |
![]() |
|
| Σελιδοδείκτες |
Παρόμοια νήματα | ||||
| Νήμα | Thread Starter | Φόρουμ | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
| Internet Proxy Software | bigyin | Γενικά Λογισμικό Chat | 5 | 20 Μαΐου 2008 10:46 |
| RE: ρυθμίσεις διακομιστή μεσολάβησης | simon1990 | Web Φυλλομετρητές & FTP Πελάτες | 2 | 1η Μαρ 2008 15:32 |
| Browser Proxy | ashaiba | Web Φυλλομετρητές & FTP Πελάτες | 5 | 18 Φεβ 2008 04:17 |
| McAfee Proxy Service Ενότητα Προβλήματα | chez_fletch2002 | Virus, Spyware & Ασφάλεια | 5 | 22 Ιουλ 2007 08:49 |
| Εργαλεία Θέματος | |
| |