μικρότερο μετοχοποίηση

Magazine
Go Back   Computer Juice > Λογισμικό υπολογιστών > Γενικά Λογισμικό Chat

Register

Τρόπος δημιουργίας ενός Internet Proxy - Επτά Proxies;

Reply

Εργαλεία Θέματος
Old 11 Φεβρουαρίου 2008, 20:32
Μέλος Ομάδα

Default Τρόπος δημιουργίας ενός Internet Proxy - Επτά Proxies;

Υπάρχει κάποιος που να έχει μεγάλη χρησιμότητα και αναγνώσιμη φροντιστήριο thats εύκολο στη χρήση του για το πώς να δημιουργήσετε ένα πληρεξούσιο σε mac ή / και τα παράθυρα;

Επίσης, είναι ακριβώς ό, τι όλα τα χαρακτηριστικά που πληρεξούσιος μπορεί να κάνει, εκτός από αυτό που ήδη γνωρίζουμε.
Μπορείτε να κάνετε εσείς ανώνυμα μέσω proxy;
Old 12 Φεβρουαρίου 2008, 03:43
Διαχειριστής Ομάδα

Εννοείς για τον υπολογιστή σας ή μια ιστοσελίδα;

Το σύστημά μου: Hybr! Δ

Processor (s):
AMD Turion 64 x2 TL-64 2.2GHz
Motherboard:
HP nForce 560
Μνήμες:
2GB DDR2 PC2-5300
Κάρτα γραφικών (ες):
Nvidia 7150M Εποχούμενες Ολοκληρωμένη
Κάρτα Ήχου:
5,1 Εποχούμενες Ολοκληρωμένη
Hard Drive (s):
250GB 5400RPM SATA300
Optical Drive (s):
18x CD / DVDRW DL-ATA
Υπόθεση / PSU:
Stock HP
Ψύξη:
Stock HP
Network / Internet:
10/100 Nic / 10MB Virgin Cable
Monitor (ες):
17 "WXGA + HD BrightView Widescreen
Operating System (s):
Windows 7 Ultimate 32Bit
Old 12 Φεβρουαρίου 2008, 11:30
Μέλος Ομάδα

Για έναν υπολογιστή
Old 13 Φεβρουαρίου του 2008, 04:46
Ομάδα Δωρητών

Δημιουργία ενός πληρεξουσίου θα σημαίνει μόνο οι άνθρωποι θα είναι σε θέση να χρησιμοποιούν τη anonymize την κίνησή τους, δεν συμβαίνει το αντίθετο.

Δοκιμάστε εξεύρεση HTTP proxy για www.xroxy.com.
"Αγαπούσα τον P182 τόσο πολύ που, όταν η γυναίκα μου και το σύστημα είχε όλα τα θορυβώδη και τα οποία είναι απαραίτητα όλα τα είδη καθαρισμού, έχω αγοράσει το ένα. Έπειτα, όταν ήθελα μια γάτα, εγώ αγόρασα ένα P182. Το P182 δεν είναι από μόνη της μια γάτα, αλλά εξακολουθεί να είναι μια εξαιρετική αγορά. "

Το σύστημά μου: 日夏子

Processor (s):
Core 2 Duo E6400 2.13 -> 3.01ghz
Motherboard:
MSI P6N SLI Platinum LGA 775
Μνήμες:
2GB Patriot Extreme Performance
Κάρτα γραφικών (ες):
PNY 8800GTS 320MB
Κάρτα Ήχου:
Sound Blaster Xtremegamer 7,1
Hard Drive (s):
80GB + 500GB
Optical Drive (s):
2x SATA
Υπόθεση / PSU:
Antec 900 + 620W Aerocool zeroDBA
Ψύξη:
4x-120 χιλιοστά Yate Loon + 200 χιλιοστών κορυφή
Network / Internet:
Qwest
Monitor (ες):
Dell 22 "S2209W (1920x1080)
Operating System (s):
Windows XP + 7
Old 17 Φεβρουαρίου του 2008, 19:31
Μέλος Ομάδα

Έχω Vidalia τώρα. Tor να τρέχει, αλλά είμαι σίγουρος για το πώς να το χρησιμοποιήσει. Υπάρχει κάποια λεπτομερή εκμάθηση
Old 17 Φεβρουαρίου του 2008, 19:47
Ομάδα Δωρητών

Εκτελέστε Privoxy, στη συνέχεια, κάντε δεξί κλικ το κρεμμύδι σε σας γρήγορη έναρξη περιοχή (στα αριστερά του χρόνου) και πατήστε Ενεργοποίηση (Νομίζω πως αυτό), στη συνέχεια, περιμένετε μερικά δευτερόλεπτα για να αποκτήσουν μια διαδρομή.

Μπορείτε να βρείτε TorButton για Firefox (είναι ένα πρόσθετο) για εναλλαγή Vidalia και να σβήνουν. Διαφορετικά δεν θα υπάρξει αποτέλεσμα (πρέπει να εισάγετε τις ρυθμίσεις).
"Αγαπούσα τον P182 τόσο πολύ που, όταν η γυναίκα μου και το σύστημα είχε όλα τα θορυβώδη και τα οποία είναι απαραίτητα όλα τα είδη καθαρισμού, έχω αγοράσει το ένα. Έπειτα, όταν ήθελα μια γάτα, εγώ αγόρασα ένα P182. Το P182 δεν είναι από μόνη της μια γάτα, αλλά εξακολουθεί να είναι μια εξαιρετική αγορά. "
Old 17 Φεβρουαρίου του 2008, 20:00
Μέλος Ομάδα

OOO ok. Σκέφτηκα έτσι. καλά ο φίλος μου μου είπε ότι θα πρέπει να κατεβάσετε κάποια servers ή κάτι για να την πλήρη εργασία. Επίσης IVE ακούσει για αυτό το πράγμα "4chan" όταν ένας άνθρωπος είχε επτά πληρεξουσίων. τι σημαίνει, και είναι δυνατόν. τι κάνει και πώς αποτέλεσμα σας;
Old 17 Φεβρουαρίου του 2008, 20:12
Ομάδα Δωρητών

Δεν χρειάζεται να δημιουργηθεί οποιοσδήποτε server, μόλις κατεβάσετε Vidalia. Ο φίλος σου ήταν πιθανώς σκέψης θέλατε να δημιουργηθεί ένα πληρεξούσιο στον εαυτό σας που δεν θα σας δώσει κάθε ανωνυμία (cause.. Πρόκειται για το δικό σας υπολογιστή!).

"Επτά πληρεξουσίων" είναι μόνο για την ίδια 4chan περίπου ανθρώπων που προσπαθούν να παρακολουθείτε σας μέσω των IP που εξουδετερώνεται από την πίσω από έναν παράφρονα αριθμός των πληρεξουσίων. Tor η τεχνική σας με αρκετά διαφορετικά "κόμβους".
Old 17 Φεβρουαρίου του 2008, 23:26
Μέλος Ομάδα

ah i βλέπε ευχαριστώ.
Old 18 Φλεβάρη 2008, 00:19
Μέλος Ομάδα

Τώρα, όταν χρησιμοποιώ Torbutton, internet wont δουλειά μου. μου λέει πληρεξουσίου συνηθίζει επιτρέπουν σύνδεση με το διαδίκτυο
Reply

Register

Σελιδοδείκτες

Παρόμοια νήματα
Νήμα Thread Starter Φόρουμ Απαντήσεις Τελευταίο μήνυμα
Internet Proxy Software bigyin Γενικά Λογισμικό Chat 5 20 Μαΐου 2008 10:46
RE: ρυθμίσεις διακομιστή μεσολάβησης simon1990 Web Φυλλομετρητές & FTP Πελάτες 2 1η Μαρ 2008 15:32
Browser Proxy ashaiba Web Φυλλομετρητές & FTP Πελάτες 5 18 Φεβ 2008 04:17
McAfee Proxy Service Ενότητα Προβλήματα chez_fletch2002 Virus, Spyware & Ασφάλεια 5 22 Ιουλ 2007 08:49
Εργαλεία Θέματος

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Computer Juice.