![]() |
| |||||||
| Registracija | Mapa Spy | Member List | Donacije | Pretraživanje | Today's Posts | Označi Sve Forume Kao Pročitane | Forum Rules |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| Se bilo tko imati velik koristan i čitak uvod taj jednostavan za korištenje kako stvoriti proxy na mac i / ili Windows? Također, upravo ono što se sve značajke koje proxy može učiniti, osim što ja već znam. Mogu li izraditi sami putem anonimnih proxy? |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Misliš na računalu ili web stranice?
| |||
| |||
| Za PC |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Stvaranje posredničkog bi samo znači ljudi bi mogli koristiti Vas da anonimiziraju njihov promet, a ne obrnuto. Pokušajte pronaći na HTTP proxy www.xroxy.com.
"Ja ljubio P182 toliko da, kada je moja supruga je sustav bio glasan i sve potrebne sve vrste čišćenja, kupila sam joj jedan. Zatim, kada sam htjela mačku sam kupio P182. The P182 nije mačka po sebi, ali to je još uvijek odličan kupiti. " My System: 日夏子
|
|
| |||
| |||
| Hej, ja je dobio Vidalia sada. Tor to traje, ali ja sam sigurni kako da ga upotrijebite. Ima li neke detaljan tutorial |
|
| |||
| |||
| Pokreni Privoxy, zatim desni klik na luk u vašem Quick Launch području (sa lijeve strane na vrijeme) i kliknite Enable (mislim da je to), a zatim pričekajte nekoliko sekundi da steknete rutu. Možete dobiti TorButton za Firefox (to je addon) u pritega Vidalia i isključivanje. Inače neće raditi (imate na ulazne postavke ručno).
__________________ "Ja ljubio P182 toliko da, kada je moja supruga je sustav bio glasan i sve potrebne sve vrste čišćenja, kupila sam joj jedan. Zatim, kada sam htjela mačku sam kupio P182. The P182 nije mačka po sebi, ali to je još uvijek odličan kupiti. " |
|
| |||
| |||
| ooo ok. mislio sam tako. i moj prijatelj mi je rekao da moram skinuti neke servere ili nešto da bi ga u potpunosti funkcionirati. Također Ive čuli tu stvar na "4chan", gdje je momak imao sedam proxije. šta on znači, a to je moguće. što učiniti i kako to efekt ti? |
|
| |||
| |||
| Vi ne morate postaviti bilo koji server, jednostavno skinite Vidalia. Vaš prijatelj je vjerojatno misleći koju ste željeli postaviti proxy sebe koji ne bi vam bilo koji anonimnosti (cause.. To je vaše računalo). "Sedam proxije" je samo meme na 4chan o ljudima pokušavate pratiti vas dolje kroz Vašu IP bitak thwarted by bića iza jedan ludi broj proxije. Tor se tehnički dosta vas kroz nekoliko različitih "čvorova".
__________________ "Ja ljubio P182 toliko da, kada je moja supruga je sustav bio glasan i sve potrebne sve vrste čišćenja, kupila sam joj jedan. Zatim, kada sam htjela mačku sam kupio P182. The P182 nije mačka po sebi, ali to je još uvijek odličan kupiti. " |
|
| |||
| |||
| ah vidim hvala. |
|
| |||
| |||
| Sada, kada sam koristiti Torbutton, moj Internet navika funkcionirati. Internet kaže moj proxy navika dopustiti internet priključak |
![]() |
|
| Bookmarks |
Slične teme | ||||
| Nit | Temu Započeo | Forum | Odgovori | Zadnji Post |
| Proxy Software Internet | bigyin | Općenito Software Chat | 5 | 20. svibanj 2008 10:46 |
| RE: proxy postavke | simon1990 | Web Browsers & FTP Klijenti | 2 | 1. ožujak 2008 15:32 |
| Browser Proxy | ashaiba | Web Browsers & FTP Klijenti | 5 | 18. veljača 2008 04:17 |
| McAfee Proxy Service Module Problemi | chez_fletch2002 | Virus, Spyware i sigurnost | 5 | 22. srpnja 2007 08:49 |
| Thread Tools | |
| |